Wysany: 2007-11-10, 18:39 Problem z założeniem slinika do szyb
Witam mam taki problem męczę się z założeniem silnika elektrycznego do tego mechanizmu od szyb cały mechanizm jest w środku w drzwiach czy jest jakiś sprytne rozwiązanie żeby ten silnik tam włożyć silniczek jest ten sam także na pewno pasuje do tego mechanizmu
Nie ten silnik już tam był tylko słabo działał i go troszkę przeczyściłem i posmarowałem i lepiej się obraca teraz tylko mam problem z założeniem go z powrotem wykręciłem go bez problemu a teraz nie chce mi tam wejść i sie zastanawiam czy jest jakaś możliwość wsadzenia go tam czy trzeba ten cały mechanizm wykręcać
Aha a ja mam takie jeszcze jedno pytanko próbowałem wyciągnąć ten cały mechanizm i nie mogę sobie z tym poradzić proszę o pomoc bo zaraz zwariuje czy jego sie jakoś dzieli czy jest taka możliwość wyciągnięcia całości bo pierwszy raz to robie i jakoś nie widzę możliwości wyciągnięcia otwory w drzwiach są dużo mniejsze niż ten cały mechanizm także proszę o pomoc
Da się wyciągnąć ten mechanizm bez problemu. Ba, nawet da się go włożyć!
Musisz odkręcić wszystkie śrubki mocujące mechanizm, podnieść trochę szybę do góry żeby wyciągnąć rolki podnośnika z prowadnic i wydostać przez otwór w drzwiach.