Potwierdzam ponizszy opis, bo bylem, widzialem i jedno slowo przychodzi mi na mysl ZLOM !
"Witam wszystkich zainteresowanych !! Oto aukcja ktora jest ostrzeżeniem przed zakupem tym i innych, niemieckiego odpadu ( dosłownie !! )
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3809007
Jak przeczytaliscie z tej aukcji j.w podany link - auto w stanie idealnym, bezwypadkoweym, godny polocenia. AKURAT !!
PRZEKONALEM SIĘ NA WŁASNEJ SKÓRZE ŻE TAK NIE JEST !!
BMW - bezwypadkowe ?? Jakby tu napisać delikatnie mówiąc cała otulona szpachlą oprócz przednich błotników bo moze byly wymieniane, kolor auta wypłowiały.
Perfidnie niedotarta szpachla na tylnym prawym calym blotniku, na lewych drzwiach pod klamką - pęka !! Śliczne zacieki, miejscami chyba bazy pożałowano.
Otwierając bagażnik auta na rantach widac parszywie pomalowanie - chyba jakis turas bawił sie w lakiernika na prograch również to samo. To tyle na temat karoserii z grubsza.
SILNIK - igielka ?? Z pod spodu ostry wyciek oleju - na żywca - a ma niby 191 000 km przejechane. Jasne a ja jestem dziadek Mróz z całym szacunkiem. Tak na moje oko 350 -400 tys.km jak nie wiecej. 193 KM Może 40 pasie się już na łące.
Wiskoza zyczy wiele do zyczenia. Przy gazowaniu nieco żęzi vanosik. Niestety km robią swoje.
Licznik oszukasz ale nie silnik
ŚRODEK AUTA - jakby świnia jezdziła, podsufitka wgnieciona zasyfiona, o siedzeniach juz nie wspominajac. Bagażnik auta wyglądał jakby ktoś ziemniaki luzem wozil. Nawet nie chcialo mu się posprzatać.
ROCZNIK AUTA - to 03.03.93r a nie jak podaje 94r-pod koniec stycznia 94r rejestracja. Miał nim jeżdzić koles co ma 50 lat a w breife byl 27 latek.
AUTO WYGLĄDAŁO JAKBY JEŹDZIŁO 10 LAT PO NASZYCH DROGACH !!
WIDZĄC SAME ZALETY AUTA o reszcie sie nie pytałem a ale sprzedajacy zachwalal alufelgi i koncowki wydechu i diody po bokach !! Nie wiem czy klima chodzi, jak sie prowadzi bo od tych samych zalet odjelo mi mowe i juz sobie darowalem jazde.
JESLI I TAK KTOS JEST ZA KUPNEM TEGO LUB PODOBNYCH AUT TO ZYCZE POWODZENIA !! POZDRAWIAM WSZYSTKICH !! NIE DAJCIE SIĘ NA BRAĆ NA TO CO MÓWIĄ PRZEZ TELEFON I ŻE JEZDŻĄ NIMI DZIADKOWIE !!
CHCIAŁEM KUPIC AUTO W STANIE BDB NO JUZ NIECH BY BYŁO W DB. ZROBILEM TYLKO OD LICHA KM NA PRÓZNO.
KOLEŚ WYSTAWIŁ PO RAZ 2 TĄ AUKCJE WIĘC UWAŻAJCIE - SHITU NIE MOŻE SPRZEDAĆ !!
TO CO NAPISALEM NIE PISZE SOBIE TEGO DLA ZGRYWU TYLKO Z ROZGORYCZENIA JAK LUDZIE SĄ PERYFIDNIE ZAKŁAMANI I W ŻYWE OCZY KŁAMIĄ - NIE MÓWIĄC JUŻ PRZEZ TELEFON !!"
potwierdzam dzisiaj znales dobre auto u nas graniczy zcudem .. Ale nie zgodze sie ja swojej tez nie moge sprzeda bo kazddy kto chce kupic to mi proponuje smiesznie niska cene a za byle darmo nie oddam.. za duzo mnie kosztowala.. I niestety kupiuja potem takie okazje z allegro za 7 tys. i wladaja drugie tyle w rpzeiagu kolejnych 2 msc;D.. albo sprzedaja dalej auto
niezly shit.
po co pisze w tym ogloszeniu ze jest taka idealna? a wygarnales mu to chociaz Smykoo? ze jedziesz kupe kilometrow a okazuje sie ze padaka?
niedawno byłem z kumplem auto obejrzec tez mial byc ideal
spytałem czemu w ogłoszeniu jest ideał jak wcale tak nie jest ?
gość do mnie <oburzony> jak na ten rok to jest idealna
czasem sprzedający coś ukryje ale błachostki norma
ale żeby pisać idealna jak jest kupa szpachli i syf
jakby mu ktoś nakopał do :cenzura: moze by sie oduczył
niezly shit.
po co pisze w tym ogloszeniu ze jest taka idealna? a wygarnales mu to chociaz Smykoo? ze jedziesz kupe kilometrow a okazuje sie ze padaka?
Wytknalem prawie wszystkie mankamenty poruszone przez osobe, ktora zrobila to w tym ogloszeniu. Sprawdzilem Vin i tu kolejny zonk i oczywizna wkurzylem sie, ze jechalem taki kawal na darmo, a mial byc stan Bardzo dobry
Zenada !
aaaa i jeszcze jedno Moje byle 320i e30 mialo takiego samego kopa jak to 325i, wiec chyba silnik byl niezlym zlomem !
_________________ Pozdrawiam
Smykoo
Ostatnio zmieniony przez Smykoo 2007-11-13, 11:37, w całości zmieniany 1 raz