"towar zaginął na poczcie, pieniądze oddałem starałem się załagodzić sytuacje jednak widzę że mam do czynienia z awanturnikiem, który za wszelką cenę chce pokazać jaka krzywda mu się stała. to ja jestem stratny NEGATYW ZA GŁUPOTĘ!!!"
Jak na priva mnie przepraszał to nic nie pisał że jestem awanturnik i że jest w plecy na tym interesie,że paczka zaginęła,a tu takie kwiatki wyszły.
Dawidku dlaczego nie poinformowałeś mnie w czasie tych 3 miesięcy o tym że paczka zaginęła,że w plecy idziesz,jak bym to wiedział wystawił bym Ci skarbie inny komentarz.
Pamiętaj:dialog między ludzki to podstawa aby uniknąć nieporozumień
A mój komentarz,negatywny oczywiście, nie jest przejawem jakiejś szczególnej niechęci do Ciebie Dawidku,po prostu komentuję każdą transakcję,a ta nasza niedoszła to negatyw jak się patrzy.
P.S. Strasznie nie podoba mi się ton Twojego komentarza,jak tylko wyleczę anginę wprowadzę się w stan rachunku sumienia i być może,nie obiecuję Ci na 100%,przeproszę Cię za wszelkie straty finansowe,moralne i inne abyś nie czuł się pokrzywdzony.
Oczywiście pisemnie Panie DVD_BOSE Zabrakło Mi 28groszy Alpina Full Wypas Tuning
Zeby nie było to mój komentarz:
Nigdy nie otrzymałem zakupionego towaru.Pieniądze odzyskałem po przeszło 3miesiącach,po zgłoszeniu na Policje i w klubie tego pana.