MAJSU_WuWuA, co masz na myśli pisząc o moich planach? nie moge ich miec nie moge planować kupna kolejnego auta? boli Cię to? jak będę miał taką fantazję to będę kupował co mi pod rękę podejdzie jeśli w danej chwili finanse mi na to pozwolą
w tej chili z kasa stoję jak stoję i nie zamierzam pisać o tym po raz kolejny.
Nie chcę mi się szukać po forum i wklejać, nie udawaj blondynki bo chyba wiesz co piszesz na forum... Boli mnie to strasznie aż wezmę Aspirynę... A dokładnie mnie boli to że tacy ludzie jak ty należą do rodziny BMW, dla mnie BMW to pasja a ludzie którzy ją podzielają są dla mnie jak dobre ziomki i nigdy bym z żadnym tak nie zagrał jak ty... Niestety zdarzają się tacy ludzie ale z czasem na szczęście schodzą na dalszy plan aż wreszcie znikają z tego grona jak np . Darco... albo Baur ale jemu JESZCZE jakoś się udaje jechać na opinii i pomocy ziomków jak tobie tutaj... może podzielisz jego los na banicji, trzymam za to kciuki.
Cytat:
W tamtych tematach nie kozaczyłem i nie cudowałem,
Taaak ? Może sprawdź je jeszcze raz bo widać że pamięć cię zawodzi.
Cytat:
np kamila
jesteś żałosny gościu w tym co mówisz twoją sprawę załatwiłem więc nie masz tu nic do powiedzenia,
Takie zasady u ciebie obowiązują ? Dostałeś hajs to siedź cicho... chwila chwila skąd ja to znam...
Cytat:
nie masz honoru
Wiesz co to w ogóle jest ? Sprawdź sobie może w słowniku.
Cytat:
Proste pukam do drzwi i odzyskuje kase.Ile macie lat??15??
Aaaaale ty jesteś konkretem ! Wszystkich bijesz jak ci kasę wiszą ? I zamiataz brudy pod dywan ?
Ogólnie chciałbym dodać że wisi mi Beemka Klub nie forum podkreślam tylko klub bo trzymając takiego człowieka w szeregach psujecie sobie opinię na maksa i pokazucjecie zę tolaerujecie takie zachowania i dopiero po 2346789 naruszeniach usiniecie kogoś takiego... Ale skoro Kafarkowi to nie przeszkadza i jeżeli tak wygląda reszta stanowisk w klubie to reszta ludzi się powinna poważnie zastanowić czy chcę byś w takim klubie... Ja napewno nie.
I jeszcze raz podkręślę mam w d. fora nie fora mi chodzi o prawdziwych pasjonatów BMW i miłośc do marki.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2007-11-16, 22:36, w całości zmieniany 3 razy
Ale skoro Kafarkowi to nie przeszkadza i jeżeli tak wygląda reszta stanowisk w klubie to reszta ludzi się powinna poważnie zastanowić czy chcę byś w takim klubie..
Reszta ludzi to chowa głowę w piasek jak lafiki i siedzą cicho bo po co mają się wychylać ?
Ostatnio już jeden wytyklał Kafarkowi błędy i co ?
Nie ma co walczyć z WIATRAKAMI bo Kółko Różańcowe zawsze wygra.
Są to prywatne sprawy i dla nich tu absolutnie nie ma miejsca
Jak ktos robi walka na allegro to na czarna liste z nim, ale jak to samo robi forumowicz/klubowicz (czyli osoba mniej lub bardziej znana i zaufana) to wtedy to juz jest prywatna sprawa? Dla mnie to jest to samo. Jak ktos robi walki to niech sie liczy z tym ze ot moze wyplynac i mocno smierdziec. Inni tez maja prawo wiedziec z kim interesow lepiej nie robic.
A pomysl uciszania poszkodowanych tylko dla swietego spokoju zeby bylo wrazenie ze jest cacy uwazam za poroniony.
Informacyjnie . . . Dzisiaj mamy czwartek, do wtorku mialem odzyskac pieniadze jak nie bylo tak nie ma . . . brain69 nawet nei pofatygowal smsa do mnei z jaka kolwiek wiadomoscia na ten temat . .
Bez kitu wiecej juz chyba nei trzeba pisac . . no comment