Wysany: 2007-11-17, 14:34 Polska - Belgia Typujemy wyniki ;)
Jak w temacie Jaki wynik meczu typujecie??
Ja stawiam ze wygramy 2-0 lub 2-1
Chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć ze może to byś historyczny mecz dla polskiej reprezentacji. Jeśli wygramy 1 raz w historii awansujemy do Mistrzostw Europy
3-1 musi być tylko szkoda mi Boruca że będzie musiał grać na takim stadionie przy tak wspaniałej widowni ale myślę że dziś jak nie puści bramy to kibice na Śląsku mu wybaczą...
Ja stawiam, że wygramy 3-2. Nasi jak zwykle urządzą horror kibicom, a w ostatnich minutach meczu jednak strzelą zwycięską bramkę. BTW: Nie wiecie czy gdzieś w necie będzie transmisja meczu? Niestety nie mam TV w domu
Morgoth.Uprzedziłes mnie .Jak zobaczyłem tytuł to samo chciałem napisać wieć niech bedzie inaczej
3-1 dla naszych Oczywiscie
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ja stawiam, że wygramy 3-2. Nasi jak zwykle urządzą horror kibicom, a w ostatnich minutach meczu jednak strzelą zwycięską bramkę. BTW: Nie wiecie czy gdzieś w necie będzie transmisja meczu? Niestety nie mam TV w domu
Gniewek89, ale to jest relacja tekstowa, a ja wolałbym zobaczyć jak nasi chłopcy zagrają. Bardziej interesowałby mnie jakiś stream
Tu masz relacje radiową (zawsze lepsza niz tekstowa)
Może spróbój sciagnac jakis tuner tv streamowy , i poszukaj tam pod warunkiem ze amsz szybkie lacze (ja mam 512 wiec kombinuje z antena od tv )
Gniewek89, ja też mam tylko 512, więc sopcast chyba odpada. Próbowałem oglądać mecz Finlandia - Azerbejdżan, ale niestety za bardzo się cięło, żeby dało się normalnie oglądać Zawsze mogę jechać do kumpla do akademika. No chyba, że wpadnę do Ciebie, bo też sobie we Wrocku pomieszkuję
Kurde no z tym to lipnie niestety jest bo ze starymi mieszkam
Ale rekomendował bym bibe akademicka , to co mi kumpel relacjonował jak byly mecze MS to moza okresilc tylko jako jedna wielka BANIA
Najbardziej polecałbym akademiki na tramwajowej (za zoo , koło klubo-pubu "prestiSZ")