Jest to dość świeży nabytek jeszcze nie zarejestrowany, na razie stoi już od jakiś 2 miesięcy w garażu
Jest to rocznik 1989, napisze już ze przednie lampy zostały zmienione na te, ponieważ soczewki które miała prawie w ogóle nie świeciły a pod ręką były te!
Docelowo z przodu będą Black Hella, więc soczewki wrócą!
Auto było całe przemalowane i obniżone w Niemczech(auto za nim je kupiłem w Polsce było tylko tydzień, gościu je zarejestrował, ale do zbierał kasy i kupił E36)
Jeszcze wracając do koloru to jak jest szaro na dworze to auto jest czarne, jak jest słoneczny dzień to kolor jest ciemno zielony lub fioletowy, tego na fotkach zbytnio nie widać taka pogoda
No to trochę o wyposażeniu:
-Klimatyzacja
-4 elektryczne szyby
-elektryczne lusterka
-elektryczny szyberdach
-OBC
-czarna podsufitka(zapomniałem o zdjęciu )
-Check Control
no i to chyba tyle, może o czymś zapomniałem ale to nie ważne
Co do felg to z takimi już kupiłem
W tej firmie w Niemczech była malowana!
Pokrowce są założone na siedzeniach z przodu aby sie nie pobrudziły!
Sorki ze taka brudna ale pogoda nie sprzyja, zrobie nowe fotki jak będzie ładna pogoda i dużo śniegu
Aha auto nigdy nie widziało LPG i nie wie co to jest i raczej nie będzie wiedzieć, dodam ze silnik podczas robienia fotek był odpalony, ponieważ auto długo stoi i akumulator słaby i jakbym zgasił musiałbym pchać do garażu
Ostatnio zmieniony przez DAREX 2007-11-25, 14:13, w caoci zmieniany 3 razy
Piekny trumniaczek i ładnie położony oraz fajne wyposażenie ale widać że było dodane nie orginalnie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Chodzi Ci o szyby??
Też mi sie wydaje ze nie oryginalnie, ale ktoś mi mówił ze dawali te zaślepki na wypadek awarii elektryki aby można włożyć korbkę do szyb i otworzyć, ale jakoś w to nie wierze!
Kolejna E-30 i tak trzymać, wypucować środek, wypasik nie kiepski chciałbym mieć taki u siebie, to że elektryfikacja dokładana to co z tego, ważne że jest . Jedna rzecz która mnie zastanawia to lampy, dlaczego nie soczewki????? Komuś się spodobały. Swego czasu rozglądałem się za kombiaczem. Ile wyszedł cię ten trumniak,może być na pw.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2007-12-02, 09:13, w caoci zmieniany 2 razy
Nadal zastanawiam się nad swapem na M30B35, ale ten silnik tak pięknie chodzi ze aż żal go wyciągać, apropo silnika to aż zaskoczony byłem ze 2.0 może tak ładnie chodzić