Który odbędzie sie 03.02.2008r. / niedziela / na torze w Wyrazowie kolo Częstochowy.
W imprezie tej mogą wziąć udział wszyscy, dla których BMW to coś więcej niż zwykły samochód, wszyscy ci, którzy nawet w najcięższych warunkach pogodowych nie boją się rywalizacji na torze.
Tradycyjnie turniej będzie połączony ze spotkaniem fanów BMW.
Plan imprezy:
10.00 - początek BMW Winter Cup oraz przyjmowanie zapisów do wyścigów na czas.
10.30 - próba toru dla startujących
11.00 - konkurencja "Próba Sprawnościowa Na Czas" ( 1 przejazd, dystans 3 okrążeń -
pozwoli to na skrócenie czasu konkurencji. co umożliwi wszystkim
na dotrwanie o końca imprezy bez odmrożeń );
14.00 - rzut tylnym mostem na odległość;
14.30 - Turniej Driftu czyli przejazdy wokół ronda i mini ósemka oraz przejazdy
po torze ( sekwencja kilku zakrętów ).
Jazdy po torze tylko w kaskach, z zapietymi pasami oraz włączonymi światłami.
W trakcie imprezy będzie ognisko, na którym uczestnicy będą mogli upiec sobie kiełbaski.
Będzie również mini bufet gdzie będzie można zjeść kiełbaskę z grilla oraz napić sie
gorącej herbaty lub kawy.
koszt uczestnictwa w BMW Winter Cup:
20 zł - uczestnicy konkurencji torowych;
10 zł - opłata parkingowa dla uczestników BMW Winter Cup nie biorących udziału
w konkurencjach torowych.
Obydwie kwoty dotyczą auta. Ilość osób w aucie nie ma znaczenia.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy dzwonić pod następujące numery: 604 091 070 - Piotrek
602 105 953 - Dominik
UWAGA! UWAGA!
Dla zwycięzcy konkurencji "Rzut Tylnym Mostem Na Odległość" oraz za zajęcie miejsc od trzeciego do pierwszego w konkurencjach torowych czyli "Próba Sprawnościowa Na czas" i "Turniej Driftu" przewidziane są atrakcyjne nagrody.
Fundatorami nagród są:
FUX CZĘŚCI SAMOCHODOWE BMW Częstochowa, ul. Jadwigi 9
P.H.U. TAR-MAG / sprzedaż i wymiana olejów silnikowych oraz serwis ogumienia / Częstochowa, ul. Piotrkowska 14
INTER TUNING / budowa samochodów rajdowych i tuning / Częstochowa, ul. Drogowców 2
MEGA TRANS / sprzedaż hurtowa i detaliczna części do samochodów osobowych oraz ciężarowych, wynajem samochodów osobowych i dostawczych / Częstochowa, ul. Lotników 6 i ul. Wręczycka 135
( lista sponsorów jest wciąż otwarta, chetnych zapraszamy do wspołpracy, każda pomoc mile widziana )
Jak zwykle, na 400 robie niskie 180 sekund
A jak wezmę buty z płaską podeszwą to i polatam coś bokiem.
Tylko muszę dobrą wachę zatankować, bo inaczej Lukas mnie obbiegnie
Powiem szczerze ze ciekawa perspektywa. Tyle tylko ze chyba jakos wtedy samchod bede mial u blacharza wiec ktos mnie musi zabrac. Lukas???
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Może i ja zawitam jak będzie duzo sniegu to będzie super zabawa
1) Casus Maximus
2) LUKAS -tor
3) Ubott -tor
4) Alexil -tor
5) Max -tor
6) Frantic -tor
7) Yaku - bieg przełajowy
8) lesiek - maraton z przeszkodami
9) Syntetix
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA