Witam mam u siebie zegary do 240 nie wiem dlaczego może w nowszych modelach tak było w poprzedniej rok starszej bawarce miałem do 260. I tu jest pytanie czy mogę włożyć zegary do 260 do swojej aktualnej beemki bez żadnej żeźby i będzie pokazywało dobrą prędkość. I czy tak samo by było np z zegarami od M3
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-12-10, 18:20
Wydaje mi się, że w nowszych zmienili wygląd paliwowskazu i zmniejszono skale prędkościomierza do 240km/h - napewno tak było w iS (starsze miały pręd. do 260 a nowsze do 240km/h)... wątpie czy zgra Ci się bez rzeźbienia z zegarami z ///M - Gasper zdajesie ma takie zegary w swojej 320...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Ja mam jakieś dziwne zegary. Będę wiedział od czego są dopiero kiedy je rozkręcę na części pierwsze. Wyskalowane do 280 + oryginalne czerwone wskazówki. Tarcze mam szare, ale jakościowo naprawdę super zrobione, jednak u żadnego tunera takich nie widziałem... No i wiem, że przekłamują
zegary do 260 jak i od m3 podejda ci brezproblemowo bez zadnej rzezby. jedyne co to przy zegarach od m3 bedziesz musial (jak bedziesz chcial) zalozyc dodatkowy czujnik do temp oleju.
Witam. Tak dokladnie ma zegary ori od m3, tyle ze skala jest w milach(ang wersja) a dopiero mniejszymi cyferkami pod spodem w kilometrach i obrotomierz jest do 8 tys obr. Wszystko dziala jak powinno, predkosc pokazuje dobrze (sprawdzone z gps'em i z innym autem) obroty rowniez(podkrecilem do odcinki, pozatym wolne obroty tez pokazuje wlasciwie). Tylko temp oleju jeszcze niepodpialem ale mam zamiar sie za to zabrac , aha i jesli masz kontrole trakcji ASC to zamiast znaczka na desce normalnej na tej od m3 jest znaczek ///M ktory jest niepodswietlony(wystarczy wstawic tam zarowke i jest oki-przynajmniej u mnie tak bylo). To chyba na tyle. Pozdro. Siwy