Witam Wszystkich i zapraszam na promocyjne dyno days do hamowni Maćka Grabowskiego w Warszawie, ul. Gąsiorowskiej 29.
Od najbliższego poniedziałku 2004-12-20 do końca br. promocyjneceny 50,- zł od samochodu. W sprawie ustalenia terminu, proszę dzwonić do Maćka pod nr 604400134.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-12-20, 02:30
Koleś wszedł w wiek przekwitania i zachowuje się jak sknerus. Gepard wie co nabroił, ja teź trochę, wystarczy aby stwierdzić że jego renoma padła. Chyląc rabka tajemnicy napiszę że koles podpadł uturbiając e30 m20b25. Synów (bo chyba ma dwóch) ma spoko.
Wysany: 2004-12-20, 09:48
proszę Cię Smash - to była rzeczowa informacja
... nie twierdzę, że Gepard nie wie... bo pewnie by nie pisał, ale jak się robi anty-reklamę, to chyba można to jakoś uzasadnić - chyba, że chodzi o to, że skoro Ty (wy) wydałes kasę na zmarnowanie... to i niech inni wydadzą - chłopaku nie chodzi o to, żeby obrabiać komus styłek, ale żeby dzielic się informacjami no nie...
przecież między innymi po to jesteśmy klubem
Jeśli więc nawet łechce cię fakt wtajemniczenia w całą sprawę, to bądź kolegą i podziel się wiedzą z klubowiczami - po to zadałem pytanie - nie z ciekawości, bo ja moim potworem i tak nie pojadę (nie mają na niego skali )
Przeszukajcie sobie forum streetracing.pl w dziale BMW Power i historie uturbiania E30 325 w tej firmie. Tam jest dosyć dużo napisane na temat problemów z tym związanych, nie tylko natury technicznej.
Po tym co przeczytalem odradzam komukolwiek wizytre na hamowni w GMS. Nie dlatego, ze moze to spowodowac jakies straty w sprzecie lecz dlatego, ze takim ludziom nie warto pchac kasy w kieszenie.
PZDR
Po tym co przeczytalem odradzam komukolwiek wizytre na hamowni w GMS. Nie dlatego, ze moze to spowodowac jakies straty w sprzecie lecz dlatego, ze takim ludziom nie warto pchac kasy w kieszenie.
PZDR
nio ja też przeczytałem, żal mi tego gościa.... GMS chyba pozostawił trwały uraz na psychice tego człowieka...szok, poprostu szok
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
No i widze ze beda w pracy temat sie sam rozwiazal. Natomiast musze sie przyznac ze troszke namieszalem wiec wszystkich przepraszam. Co do pana Grabowskiegoo to nie ma o czym pisac bo firma padla zwinal biznes nie wiem dokladnie czy go skarbowka scignela czy jakies inne ustrojstwa wolominsko-pruszkowsko-radomskie niewaze zwinal sie i dobrze szkoda tylko ludzi ktorych oszukał lub zniszczyl auta (mialem doczynienia z paroma jego nieskonczonymi projektami - porazaka) Natomiast co sie tyczy hamowni to troszke sie nie popisalem gdyz hamownia nalezy do syna pana Grabowskiego-Maćka a z nim da sie normalnie porozmawiac ogolnie pozadny z niego czlowiek mysle ze mogli bysmy sie z nim dogadac na temat hamowni skoro jeszcze ma promocje przepraszam za maly zament
Tylko nie do Grabowskiego - wiem co mówię.
Jak macie ochote na hamownię to spróbuję porozmawiać z Jackiem Chojnackim na ten temat i może wynegocjuję jakieś znaczne zniżki dla Klubu , nieskromnie powiem ,że łączą nas przyjacielskie kontakty i może coś się uda "załatwić".
PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
henry dawaj, dawaj! co prawda potfffora nie mam ale chętnie sprawdz.e ile potfornych koni naprafdę on ma pod tą czarną schwarz-metalik maską
Pozdro
A był już ktoś na tej Domaniewskiej?