Jestem prawie zdecydowany, ze czas abym poszukal czegos do jazdy na codzien.
Mam kandydatów ktorych chce wam zaprezentowac a od was oczekuje porad, sugestii i uwag dot. stanu tych aut. Jak ktos zauwazy cos podejrzanewgo prosze od razu o sygnal.
Interesuje mnie E36 z jedynym dla mnie rozsadnym silnikiem 328i. Jako, ze nie mialem nigdy E36 licze, na wasza czujnosc. Ponizej auta, ktore mnie zainteresowany, planuje je obdzwonic w tym tygodniu.
kazde piękne ja to nawet nie mam do czego sie przyczepic, jesli miałbym wybierac miedzy tymi 3 wybrałbym pierwszy i naprawde ja przyczepic sie do niczego nie moge chyba ze do ceny
a ja wiem do czego można sie przyczepić , pierwsza nie ma klimy i pałąków antykapotażowych, nie mówiąż o zagłówkach i odpada w przedbiegach , druga ma sztukowany M-technik (albo dzwonek w pupke co cabrio szczególnie nie lubią) i taki sam kolor jak moją , a nie mogą być 2 takie same cabrio na 1km kwadratowym , a trzecia jest malina i na niej bym sie skupiał
Tanie nie sa ale szukam auta pewnego a nie okazji. Ma byc ksiazka serwisowa i niski przebieg (wtedy jest szansa, ze auto nie jezdzilo zima).
Kujon ty przeciez swoja przerabiasz na E46 look wiec sie nie beda mylic
[ Dodano: 2008-01-14, 13:52 ]
Kujon napisa/a:
a ja wiem do czego można sie przyczepić , pierwsza nie ma klimy i pałąków antykapotażowych, nie mówiąż o zagłówkach i odpada w przedbiegach , druga ma sztukowany M-technik (albo dzwonek w pupke co cabrio szczególnie nie lubią) i taki sam kolor jak moją , a nie mogą być 2 takie same cabrio na 1km kwadratowym , a trzecia jest malina i na niej bym sie skupiał
kurde, marcin .. myslalem jak ogladales mojego kebaba ostatnio w tarnowie ze tylko zartujesz z tym przesiadaniem sie na e36 .. no ale coz ... ladny kebab nie jest zly
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
odnośnie nr 3 moge ci jeszcze powiedzieć że prawdopodobnie użytkowany zimą ponieważ brakuje zaślepek od hardtopu , oraz kierownica w 99 roku powinna być raczej taka jak w 1 ogłoszeniu czyli taka jaką montowali już w E46.
Jak widzisz nie jest tak pięknie kupić cabrio, ja szukałem dobre pół roku , znając twoje podejscie do samochodów życze ci wytrwałości w poszukiwaniach
kiloff napisał/a:
na tych zdjeciach co sa w tych ogloszeniach nie widac nic .. jak nie pojedziesz i nie poogladasz sam na zywo to sie nic nie dowiesz ..
Przeciez nie bede nie jezdzil do Niemiec ogladac aut.
alez oczywiscie - ale wiesz, jak podajesz naprawde ladne (ze zdjec) samochody, to nie bardzo ktos cokolwiek zauwazy .. bo na zdjeciach to mozna tylko i wylacznie jakes ewidentne wady zobaczyc .. a te akurat sa bez zarzutu ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi