Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2008-01-16, 11:28
stekmen napisał/a:
Robo chcial zegary ta skrzynia to syf
fajnie, ze widać jak ta pólka wyglada - ciekawy ten przycisk SMG, na tym które miałem wyglądało jak ASC, zresztą chyba o to samo chodzi, bo snieżynka jakaś na niej...
moze z czasem ktoś znajdzie zdjęcia podświetlonych zegarów - chodzi tylko o ten dodatkowy wyświetlacz...
[ Dodano: 2008-01-16, 14:27 ]
Następne.
jak w takiej kierownicy jest rozwiązane podswietlenie okienka AIRBAG - czy do tego ida jakies dodatkowe przewody czy jak?
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Robo miałem kiedyś takąkierownice w poprzednim coupe i ta ikonka AIRBAG na kierownicy świeci sie tylko gdy jest coś z poduchą itp. Podczas normalnego użytkowania zapala sie tylko przy włączaniu zaplonu i po 2 sekundach gaśnie.
Wysłany: 2008-01-17, 13:26
Kujon napisał/a:
Podczas normalnego użytkowania zapala sie tylko przy włączaniu zaplonu i po 2 sekundach gaśnie.
wiem jak to działa jak jest sprawne (2sekundy ale jaki efekt ), tylko interesuje mnie, czy do tego światełka idą jakieś dodatkowe kable, czy są tylko te dwa od wtyczki poduszki + masa... jak idzie więcej to już mi się nie chce babrac, bo mam połowe elektryki rozkopanej w aucie i nie chce mi się znów w niej "młodzić"...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysłany: 2008-01-17, 18:49
wiem, że to nie filozofia, ale chciałbym już sobie po prostu wrzucić coś do tego auta, żeby działało, bez rzeźbienia - a docelowo i tak bym kombinował, żeby to nie była kontrolka airbagu, tylko jakieś ///M
niestety nie mogę u nas dorwać na żadnym warsztacie auta z taką kierą, żeby obejrzeć jakie są różnice...