Wysłany: 2008-01-17, 12:16
flash napisał/a:
na zielono to tez lipa? co ci to przeszkadza, ktos lubi taki kolor bardziej niz inny i chce dopasowac do swojego upodobania. w twoim aucie tez jest wiele rzeczy zalatujacych trzoda, malo tego sa bardziej widoczne z zewnatrz niz niebieskie zegary. nie pasuje ci to masz pomaranczowe, ale nie agruj tu na innych.
a widziales wogle moje auto?? i co w nim niby zalatuje trzoda?? z checia poslucham konstruktywnej krytyki...
P.S. sory za OT...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
witam wszystkich za i przeciw.PANOWIE /PANIE !!!CZY W POLSCE MUSI ISTNIEć TYLKO AGRESJA???????????TEMAT BYł BARDZO PROSTY:Mam zamiar i wielką chęć podświetlić w swojej BECI zegary w kolorze niebieskim .Lecz nie wiem jak je tj.(zegary)wyciągnąć.pomożecie?pozdro.NO I TO BYŁO TYLE .Jedno pytani,a wy zrobiliście z tego WIELKą "AFERę.LUDZI ZASTANóWCIE SIę TROCHę!!!!!!!ZACZYNACIE SIę ZACHOWYWAć JAK CI Z VW,AUDI,OPLI NIE WSPOMNę .GDZIE PANUJE NA FORUM ""CHAMSTWO.........ITD,ITD ,MAM OCHOTę ZROBIć ZEGARY NA NIEBIESKO I JE ZROBIE .Z WASZą POMOCą CZY BEZ!!!!!! MAM NADZIEJE żE NIKOGO NIE URAżIłEM(CO OSTANIO MI zarzucono)TO JA POWINNIENEM SIE TERAZ CZUć URAżONY ALE NIE JESTEM KAżDY PISZE CO MYśLI .JA ROZWAżę KAżDEGO ZDANIE.POWODZENIA DZIęKI .
_________________ Bóg stworzył BMW bo miał gust...A inne samochody.... Hmm....miał też poczucie humoru...
Wysłany: 2008-01-17, 23:02
ale panowie po co zaraz te kłutnie jesli widzimy na allegro ospojlerowana bmw to kazdy mowi ze lipa itp wyzywa, ale kazdy ma swój gust - a o tym sie nie gada
z tego co wiem w e36 wyjmuje sie zegary dwie śrubki u góry zegarów i podobno trzeba kierownice lepiej zdjąc - łatwiejszy dostęp do kabli
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Sie 2006 Skąd: .: Jaworzno City :.
Wysłany: 2008-01-17, 23:19
panowie, o gustach sie nie dyskutuje, jesli komus sie nie podoba to niech zamknie przegladarke. po co zaraz glupawe docinki. czy wy macie wszystko orginalne? czy wszystkie czesci montujecie orginalne? czy ktos sie z was wysmiewa ze zalozyliscie tansze niz z ASO amortyzatory czy klocki hamulcowe? to przestancie sei wysmiewac z innych co maja inne gusta. mi podobaja sie blondynki i tez mnie opieprzycie z gory na dol bo w bmw nie pasuje jasnowlosa na siedzeniu pasazera? czy to jest ogolnodostepne forum wielbicieli i uzytkownikow bmw czy jakas sekta czy klan? zastanowcie sie nastepnym razem zanim kogos zmieszacie z blotem bo robi sie nieprzyjemnie.
_________________ Serwis elektroniki i elektryki samochodowej.
Ostatnio zmieniony przez flash 2008-01-17, 23:21, w całości zmieniany 1 raz
a czy ktos tu kogoś mieszał z błotem?? Nie bardzo.... Forum polega na tym że każdy wypowiada swoja opinię na jakiś temat. Mówiąc o tym jak o sekcie czy jak to tam chcesz nazwać urażasz wiele osób. Co do zegarów to wyciągnij je łomem bo i tak jak je zrobisz n niebiesko to będą posute więc co za różnica
niepotrawicie doradzić tylko narzucacie własne KONCEPCJE!KTOś SIE WAS RADZI JAK TO ,CZY TAMTO ZROBIć,A WY PONIM JAZDA!!! POWODZENIA
"Nocny Jezdzcu" , po prostu uzytkownicy tego forum staraja Ci sie wytlumaczyc ( w mniej lub bardziej delikatny sposob) ze BMW to nie jest marka taka jak opel, honda i vw; E34 juz powoli robi sie Youngtimerem a co za tym idzie wszelkie odstepstwa od fabrycznego wygladu sa niewskazane.
P.s. Ponadto, obiektywnie rzecz ujmując inny kolor niz bursztynowy nie pasuje do bmw...gdyby tak nie bylo to inzynierowie z monachium pewnie by na to wpadli
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
miałem w poprzednim aucie,zielone,niebieskie cale podswietlenie, i po kupnie E30 doszedlem do wniosku ze posiada ona jedno z najpiekniejszych podswietlen zegarow jakie kiedykolwiek widziałem...
utkwił mi pewien piekny moment w pamięci jak wracałem nią z Legnicy autostradą w nocy, podswietlenie zegarów i światła latarni na autostradzie -ten widok mnie urzekł