Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2008-01-18, 17:41
Enzo napisa/a:
Hmmm bo szpere do rekina chybalatwo niedostane
jakies 2 lata temu widziałem jedna na allegro cena z tego co poamietam to ponad 1,5k pln
pytaj yoshiego o taki swap.
dyfra napewno nie włozysz od e30, tzn włozysz ale po pewnych zmianach w tylnej belce
dokładnie nie wiem jakie.
musi byc 3,43 bo inaczej v max nie bedzie za duzy, przy tym to bedzie kolo 170
musisz mniec skrzynie od m20 z e21 inaczej nie bedzie predkosciomierza
belka od m20,bo były inne dla m10 i m20, czy łapy od e30 pasuja tego nie wiem, chyba tak.
aku w bagażniku musi byc, tzn najlepiej do bagarka wsadzic
duzo zabawy z elektronika.
aha heble najlepiej od 323i (tarcze z tyłu)
ogolnie pomysł dobry tylko gdzie ty kupisz e21 do jazdy na codzień, jak nie zrobisz remontu nie bedziesz pewien czy np. po deszczu nie zastaniesz wody w schowku, lepiej kupic e21 od niemca, i dopiero coś sie bawić, ja na pewno już nie kupie e21 w Polsce
Z tego co pamietam to e21 323 miało przełozenie mostu 3,64 wiec pod ete troche krutkie biegi będą i mała Vmax.Części używane do e21 też powoli się kończą.Znaleśc rekina w dobrym stanie graniczy z cudem.No i to zawieszenie rekinowskie też szczytem techniki nie jest. Ja bym ten silniczek wkładal do e30>jako dupowuz w sam raz i niema problemu z swapem.
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Może uratowałbyś tą co Syndrom sprzedał
Dałby ci namiary i o ile by dało rade byś odkupil od obecnego właściciela , swego czasu pamiętam że Syndrom włożył w nia wiele serca tylko mechanicznie autko padało już
Z tego co pamietam to e21 323 miało przełozenie mostu 3,64 wiec pod ete troche krutkie biegi będą i mała Vmax.Części używane do e21 też powoli się kończą.Znaleśc rekina w dobrym stanie graniczy z cudem.No i to zawieszenie rekinowskie też szczytem techniki nie jest. Ja bym ten silniczek wkładal do e30>jako dupowuz w sam raz i niema problemu z swapem.
Hmmm... I tak mam zamiar zrobic pelne 327i b ow sumie taki mailem zamiar...
Ospzret jzu jest od 325i... Tylko glwoice musze od 2.5l 885 dorwac i komputer od 325i ,ktory zreszta lezy na polce
Wiec most 3,64 jak najbardziej sie nada
autko padało już
Gniewek89 napisa/a:
Dałby ci namiary i o ile by dało rade byś odkupil od obecnego właściciela , swego czasu pamiętam że Syndrom włożył w nia wiele serca tylko mechanicznie autko padało już
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2008-01-19, 00:34
Gniewek89 napisa/a:
a co to było? co sprzedał?
pozdro sory za ot
KLIK e21 , slaba jakos zdjecia ale fakt faktem ze szkoda autka ; /