ma swój urok i dobry motor. Nigdy mi się brewki nie podobały, a tutaj jakoś tak nawet. Mam nadzieję że tych białych pasów nie ma i zapaszku na kratce nadmuchu buehehehe
A czy Twoje BMW sie wyróżnia, że musi być w tym dziale? Jakiś swapping, bodykitting? Coś czego nie ma inne BMW i jest w dobrym stylu?
Ten dział jest opisany dość dokładnie:
Tutaj umieszczamy relacje z realizacji projektów dotyczących naszych beemek. Czy to swapów, podkręcaniem motorów, robieniem body kitów i wszystkim tym co nie jest normalne w BMW.
Widać dużo pracy włożonej w samochów , ale jeszcze wiele przed tobą , jak dla mnie na pierwszy ogien winien iść ieseryjny wydech i tylne lampy
Powodzenia życzę przy modzeniu i wielkie graty za wlasnoreczne wykonywane prace
Dobrze że następne e30 nie zostało dawcą części ale zostało przywrócone do życia. Na pewno da jeszcze dużo radości z jazdy nowemu właścicielowi
Cieszy że są jeszcze fani starych BMW bo inaczej już by większość na żyletki poszła. Bo przecież to "stary grat jest i pewnie ze 20 litrów benzyny pali"
Ostatnio zmieniony przez damiano_e30 2008-01-21, 18:25, w caoci zmieniany 1 raz
Fajnie że odrestaurowałeś to cudo nie podobają mi się te tylne lampy ! I czemu czarny mat ?
Pozdrawiam !
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
czarny mat, wedlug mnie jest bardzo fajny, samochód wygląda rasowo i surowo:)
lampy niestety takie już były, pewnie z czasem i na nie przyjdzie czas!
Wczoraj udało mi się uruchomić oryginalny system ABS
Pozdrawiam,
[ Dodano: 2008-10-03, 12:37 ]
Witam wszystkich!
Po długiej nieobecności odświeżam temat mojej E30.
Bmw cały czas bardzo dobrze się spisuje.
Mody jakie ostatnio zrobiłem to:
-opróżnienie auta z wnętrza
-kubeł Bimarco Expert
-lampy tył
-amortyzatory tył B8