Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2004-12-23, 18:40
Fajnie fajnie ... koles stoi na światłach i se mruczy w swoim stjuninkowanym punto: "Tego wciągne". Ruszają ale kolesiowi nagle dźwięk garów przeciwnika mnoży się w uszach i z miną sklepanego cwela puszcza gaz
Wysłany: 2004-12-23, 20:14
Cytat:
318i to marzenie tych z 316 (bez urazy)
nie chce tutaj wywolac malej awanturki ale dla mnie nie ma prawie zadnej roznicy miedzy 316 a 318...dalej miedzy 316(dyfer 4.10) a 320 m20(zwykly dyfer)-zadna roznica do 3 biegu(wiec do okolo 90km/h)..no a juz 316 a 325 to juz wielki respect dla 6 garkow i moze byc marzeniem
Chcialem 316i albo 324d ale mam tylko traki.Dzis pierwszy sie nabral hihihi Jakis syfiasty Golf GTi,potem pod marketem mnie znalazl i sie wypytywal.Nie przyznalem sie ))))) tralalala jutro pasterka.....zobaczymy ilu sie nabierze
Wysłany: 2004-12-23, 23:48
Popieramy takie dzialania towarzyszu gdyz wplywaja one na zmiejszenie czujnosci kapitalistow a tym samym przyblizaja moment ostatecznego zwyciestwa............Nie wiem co mi sie wlaczylo ale ten cichociemny styl mi pasuje, hehe
Ja u siebie mam naklepke M3 i wcale mi to się nie podoba.. Chętnie bym ją zdjął ale boję się bo lakier ma już swoje lata i pewnie pod naklepką jest inny.. więc wolę nie ruszać aż uzbieram na malowanie i na walkę z rdzą, która niestety powoli atakuje... Ale gdy przyjdzie ta chwila to się pozbędę tej nalepki.
Wysłany: 2004-12-24, 22:50
a ja jak kupowalem to mialem na klapce od wlewu nalepke, jak przyjechalem to pierwsze co zrobilem to ja zerwalem, a pozniej dowiedzialem sie ze daje ona dodatkowe 5 KM mocy , czy to nie dziala tak jak we wszystkich tjuning maluchach?? im wiecej spojlerow i nalepek tym szybszy??
Wysłany: 2004-12-24, 23:08
ale to zalezy w jakich rejonach bo w mojej okolicy to tylko ze 2 konie daje wlew i dlatego nie naklejalem no a co innego spoilery bo to juz okolo 7 koni wiec zbieram i zbieram fundusze
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2004-12-25, 03:53
rogaś, weź żyłkę lub jakąś bardzo trwałą nić nylonowa czy cuś i tak jak czyszczenie zębów wex ten znaczek sobie odlep. Reszte kleju jaki zostanie podgrzej czymś i zetrzyj ,na przykład polej gorąćą woda przez jakis czas a potem potrzyj szarym mydłem
Wysłany: 2004-12-25, 09:03
rogaś318 napisał/a:
Ja u siebie mam naklepke M3 i wcale mi to się nie podoba.. Chętnie bym ją zdjął ale boję się bo lakier ma już swoje lata i pewnie pod naklepką jest inny.. więc wolę nie ruszać aż uzbieram na malowanie i na walkę z rdzą, która niestety powoli atakuje... Ale gdy przyjdzie ta chwila to się pozbędę tej nalepki.
Wysłany: 2004-12-25, 15:41
SmasherE30 napisał/a:
rogaś, weź żyłkę lub jakąś bardzo trwałą nić nylonowa czy cuś i tak jak czyszczenie zębów wex ten znaczek sobie odlep. Reszte kleju jaki zostanie podgrzej czymś i zetrzyj ,na przykład polej gorąćą woda przez jakis czas a potem potrzyj szarym mydłem
Rogaś no coty nie zdejmuj tej naklejki prościej ci będzie M-ke pod maske włożyć jak zrywać znaczek
Nie wiem co mi sie wlaczylo ale ten cichociemny styl mi pasuje, hehe
mnie również
Co do chichociemnych, to Alexjej też jest dobry hehe
Ma znaczek 315 na swoim E21, a pod maską drzemie M30B35 to, to dopiero musi być szok pod światłami hehehehehe
PS.
Co do mojej bejki, to ja niemam żadnego znaczka na tylnej klapie, oprócz oczywiście znaczka BMW
A i tak sporo golfiarzy i hondziarzy sięnabiera jak widzą białą beje która wygląda totalnie seryjnie !
Zawsze jak ktośmnie siępyta co ja mam pod maską (a niesłyszał/niewidział jak ona chodzi) to pyta się
"316i czy 318i "
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Wysłany: 2004-12-25, 16:01
LUKAS napisał/a:
Mcinek napisał/a:
Nie wiem co mi sie wlaczylo ale ten cichociemny styl mi pasuje, hehe
mnie również
Co do chichociemnych, to Alexjej też jest dobry hehe
Ma znaczek 315 na swoim E21, a pod maską drzemie M30B35 to, to dopiero musi być szok pod światłami hehehehehe
Lukas to stare czasy tam teraz inne serduszko podobno pracuje
Smasher! Mi nie chopdzi tu o klej jaki może zostać na karoserii ale o kolor lakieru w miejscu po nalepce. Już niedługo chyba uda mi się urobić sponsorów i może na wiosnę coś się wykombinuje i całą budę pomaluje(?).