Wysany: 2008-01-23, 11:25 [E30] - dlugie siwatla i mijania w jednym kloszu
Ktos ma jakis pomysl jak cos takiego zrobic?
Wywalilem dlugie swiatla i pewnie beda sie zcepiac psy
BTW:
Mam do kupienia lampy z E21, te pojedyncze (czyl iswiatla mijania i dlugie sa w jednym kloszu).
Tylko te klosze w rekinie chyba mialy wieksza srednice nziw E30. orientuje sie ktos o ile jest wikesza ta srednica?
Ostatnio zmieniony przez Enzo 2008-01-23, 11:34, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 7 razy Doczy: 09 Kwi 2006 Skd: Chybie/Bielsko-Biała
Wysany: 2008-01-24, 18:25
Jakiś czas temu miałem w rękach wiązkę elektryczna z e30 323 z początku produkcji i tam były wtyczki do lamp na żarówki H4, z tym że do zewnętrznych lamp dochodziły 3 przewody (krótki / długie), a do wewnętrznych lamp tylko dwa przewody (długie). Z tego wynika że po załączeniu długich świeciły one w czterech lampach. Wszystko to wyglądało na oryginalne, więc może uda się coś takiego dostać.
_________________ KUPIĘ KOŚĆ KODUJĄCĄ OBC II DO m20b25
Wysany: 2008-01-24, 20:56 Re: [E30] - dlugie siwatla i mijania w jednym kloszu
Enzo napisa/a:
Ktos ma jakis pomysl jak cos takiego zrobic?
Wywalilem dlugie swiatla i pewnie beda sie zcepiac psy
BTW:
Mam do kupienia lampy z E21, te pojedyncze (czyl iswiatla mijania i dlugie sa w jednym kloszu).
Tylko te klosze w rekinie chyba mialy wieksza srednice nziw E30. orientuje sie ktos o ile jest wikesza ta srednica?
koleszka ma długie i mijania w jednej lampie.... napisz do niego na ten nr gygy 9584231, powiedz ze ja ci podałem. powinien ci to wyjasnic jak to zrobił...
_________________ Świat Sie kreci Na Monecie
SPECIAL GARAGE
Pomg: 7 razy Doczy: 09 Kwi 2006 Skd: Chybie/Bielsko-Biała
Wysany: 2008-01-26, 14:52
Rafał ale ten schemat co pokazałeś pokazuje że lampy są z pojedynczymi żarówkami, a podwójna jest w kierunkowskazie, jest tam postój i kierunek bo to jest wersja USA.
_________________ KUPIĘ KOŚĆ KODUJĄCĄ OBC II DO m20b25