Wysłany: 2008-01-27, 13:08 Koło dwumasowe - REGENERACJA???
Witam!
Padło mi koło dwumasowe w 324td, kreci sie kółko jak na karuzeli hehe
Nowe kosztuje ponad tysiak, a uzywka tak naprawde niewiadomo ile polata, wiec w grę wchodzi regeneracja.
Wiem że w Poznaniu jest zakład który trudni się regeneracją kół dwumasowych, ale czy jest jeszcze jakis inny taki zakład w Polsce?
Najlepiej w wawie lub okolicach
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Ostatnio zmieniony przez LUKAS 2008-01-27, 13:10, w całości zmieniany 1 raz
duchX [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-27, 13:54
Montowalem juz kilka regenerowanych kol dwumasowych i niestety tylko kwestia czasu jednerozpadaly sie szybcije drugie wolniej jednak nie dluzej niz 3 miesiace nieoplacalne lepiej odlozyc na nowe albo wsadzic normalne sprzeglo i kolo
Montowalem juz kilka regenerowanych kol dwumasowych i niestety tylko kwestia czasu jednerozpadaly sie szybcije drugie wolniej jednak nie dluzej niz 3 miesiace nieoplacalne lepiej odlozyc na nowe albo wsadzic normalne sprzeglo i kolo
slabo trafiles,kolga w lt 2.5tdi kolo z poznania nawalil juz 100tys km z laweta
Wysłany: 2008-01-27, 20:44
slawo napisał/a:
x_e_o_n napisał/a:
slabo trafiles,kolga w lt 2.5tdi kolo z poznania nawalil juz 100tys km z laweta
Wiesz ile zapłacił za takie coś? bo w moim LT też już się koło sypie a nowe kosztuje ........
Wysłany: 2008-01-27, 21:01
Cena brutto: 2746,13 zł
nazwa: Koło zamachowe dwumasowe
opis : LUK koło zamachowe VW LT 2,5TDi 05/99- (mot.ANJ)
do nr -052609
producent: LUK
W MAGAZYNIE: 3
Witam widze ze nie macie najnowszych informacji mianowicie firma MOTO-REGE otworzyla filię w Gąskach, która zajmuje sie tylko i wyłącznie regeneracją kół dwumasowych, osobiście odwiedzili mój zaklad i postanowilem z nimi współpracować... oddaje juz tam 15 komplet bo tak mi sie bardziej oplaca za samo kolo 600 a za komplet kolo tarcza docisk 750 i jak narazie wszystko gra nie mialem zadnej reklamacji zreszta na kazde kolo 18 miesiecy gwarancji.
MECHANIKA POJAZDOWA PRODUKCJA I REGENERACJA CZEŚCI SAMOCHODOWYCH Piotr Mirtner
Nadbrzeżna 68
76-034 Gąski powiat Koszalin
Telefon: 695 608 713
Drugi telefon: 601 737 443
Dodam tylko, że mialem mozliwosc osobiscie odwiedzic firme i zobaczyc czy jest to prawdziwa regeneracja czy tez zwykly handel szrotem, bo co niektórzy tak robią
i naprawde sie zdziwilem poniewaz ta firma naprawde posiada profesjonalne maszyny do regeneracji kół dwumasowych szlifiernie tokarnie wywazarki nitownice i jezeli chodzi o ta regeneracje to jestem spokojny bo to musi dzialac FIRME OCENIAM NA 5+ NAPRAWDE POLECAM
Firma Saja- Kożuchów zajmuje się regeneracją m. in kół dwumasowych, po kosztach o wiele niższych niż zakup nowego, z tym samym rezultatem, no i bez żadnego ryzyka. Pełen profesjonalizm, możliwość pokrycia kosztów wysyłki, pełna gwarancja na regenerowane części- koła dwumasowe, sprzęgła. Wszystkie informacje pod nr tel. 609633644.