BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
ANTYRADARY czyli "polska jazda" tvn turbo
Autor Wiadomo
jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2008-01-28, 08:52   ANTYRADARY czyli "polska jazda" tvn turbo

nie wiem czy ogladaliscie... ale wg mnie pociskaja mega KIT ludziom... policja wraz z firma sprzedajace beltroniks'a testowali antyradary i nowosc na polskich drogach czyli imitatory fotoradarow (teraz nie bedzie pustych slupow a lampa z systemem namierzajacym, nie zrobi zdjecia ale bliknie zeby wystraszyc)...
wsadzili w IWO miska dwa antyradary jeden rozdzielny tj z sensorem w okolicy zderzaka, atrapy a wskaznik malutki na desce a drugi tradycyjny na szybe przylepny... obydwa spisywaly sie "znakomicie" wykrywaly z ok pol kilometra... jakie achy i ochy... i ze w UK gdzie sa legalne ich urzytkownicy powoduja o 2/3 mniej wypadkow...
na koniec przedstawiciel firmy ktora udostepnila/testowala ten sprzet stwierdzil ze to sa "drogie i PROFESJONALNE urzadzenia kosztujace (ten nalepiany na szybe) ok 1500pln a rozdzielny 3.5kola PLN... smiac mi sie chcialo bo moj stary jak swiat whistler (do naklejania na szybe) polozony na poleczce w e36 (przed dzwignia zmiany biegow) radzi sobie bardzo podobnie :drunk: nie przecze ze te drozsze moga byc lepsze ale taki kit ludziom pociskaja ze az glupio...

Belisama 

Pomoga: 8 razy
Doczya: 28 Sie 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2008-01-28, 10:10   

No ale przeciez tvn turbo to nie program dla profesjonalistów wszędzie tak jest firma dostarcza sprzęt to oni muszą reklamować że najlepszy i że warto. Jak komuś zależy żeby mieć dobry i tani sprzęt to poczyta i napewno znajdzie :)

--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Wysany: 2008-01-28, 10:30   

A jaki jest dobry tani antyradar :D
Też to oglądalem i jeżeli rzeczywiście antyradary dzialają tak dobrze jak tam pokazywali to chcial bym sobie jakiś kupić. Kiedyś antyradary to byla porażka piszczalo co chwilę a jak powinno to nie zawszę. Wole antyradar od CB. Fajniej jest sluchać sobie muzyki w samochodzie w dlugiej trasie niż jakiś belkotów nie zawsze zrozumialych w CB w kólko ktoś pierniczy jakieś glupoty a jak się jedzie w nocy po malo uczęszczanej drodze a tak często jeżdżę to CB nie pomoże. Jak ktoś coś wie niech piszę.

jaqub 

Wysany: 2008-01-28, 11:17   

ja mam starego poczciwego whistlera bodajze 1733 (ale nie pamietam dokladnie)... falszywe alarmy to w zasadzie tylko drzwi rozsuwane na stacjach benzynowych i marketach (ale to bardzo blisko trzeba podjechac)... w zasadzie ograniczeniem dla zasiegu tego cuda jest uksztaltowanie terenu (duze roznice wysokosci np suszarka za gorka) i to czy jest sie aktualnie "namierzanym" tzn czy suszarka jest wlaczona... jesli suszara jest wlaczona i lezy na masce radiowozu to i tak bedzie pikac a jesli suszare policjant trzyma w rekach i celuje a wlacza w momencie pomiaru to dopiero wtedy PIKA... i nie dajcie sobie sciemnic ze antyradar wykrywa WIDEŁOREJESTRATORY (np w autach policyjnych) bo one nie wysylaja zadnych impulsow tylko przeliczaja czas i przejechany dystans... ja stosuje w zasadzie kombinacje CB + antyradar :drunk:

southOFheaven 
Szydera:>

Pomg: 7 razy
Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2008-01-28, 14:54   

jaqub napisa/a:
ja stosuje w zasadzie kombinacje CB + antyradar :drunk:

och TY piracie :mg:
musisz miec predkosci przelotowe 130-150 :mg:

jaqub 

Wysany: 2008-01-28, 15:05   

southOFheaven napisa/a:
och TY piracie
musisz miec predkosci przelotowe 130-150

aktualnie bardzo zadko jezdze az tak szybko :spoko:

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2008-01-28, 16:50   

jakaś cobra za 300 zł kupiona 2 lata temu świetnie się sprawdza.

jaqub 

Wysany: 2008-01-28, 20:22   

Yakuzatti napisa/a:
jakaś cobra za 300 zł kupiona 2 lata temu świetnie się sprawdza.

otoz to... jak ktos nie potrzebuje kupowac antyradaru ktory bedzie mial jaccuzi, nie bedzie robil laski i nie bedzie ze zlota a chce kupic cos co dziala to wystarczy najprostszy model from JUJESiEJEJ :spoko:
Ostatnio zmieniony przez jaqub 2008-01-28, 20:22, w caoci zmieniany 1 raz  

jackx 

Pomg: 16 razy
Doczy: 07 Sty 2007
Wysany: 2008-01-28, 20:38   

swojego czasu w swojej E23 miałem założona własnie rozdzielna Cobre , nie wiem jaki model , w kazdym bądz razie sam czujnik był przykręcony do nerki ( była to plastikowa pucha o gabarytach ok. 10cm/3cm/5cm ) a w kabinie był wskaznik diodowy z zaślepką i sygnał dżwiękowy . wykrywał wszystko :lol: dżwi, systemy alarmowe i co tylko wydzielało jakies fale ale w trasie był O.K. nie raz uratował pare zł z kieszeni :spoko:
i pewnego poranka wychodząc do samochodu widze że jakaś kuu :x zapierniczyła nereczke i został tylko kabelek :cry: przypuszczam że nawet nie wiedzał co to jest

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2008-01-28, 20:43   

btw. działa to np jak położysz w półkę pod np boardem w E36? Czy musi być aukurat na szybie/nerkach, w pasie przednim.

Teraz są fajne antyradary :-) Wysyłają fale do suszarek policyjnych i wyświetla mu się error (prędkość 500-600km/h wytworzona poprzez fale) :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: