Witam. Chciałbym zaprezentować Wam jedną z moich Bawarek. Jest to 530iT M60B30 manual z 94r. Auto posiada bogate wyposażenie: czarna skóra, klima aut., 4xel. szyby, poduszka x 1, nivo, drewno. Pojazd służy mi jako "dupowóz", a w zasadzie służył, gdyż od dziś jeździ nim moja połówka . Latem auto toczy się na 17" Borbetach, zimą na 15" ori alusach. Do Polski trafiło z Belgii w 2005r, miało tam jednego właściciela i niestety instalkę lpg, z której została tylko butla, gdyż założyłem sekwencję. Auto ma przednie lampy in-pro , sprężyny eibacha, czarne szyby i plakietkę 518i . Lampy mi się nie podobają, ale nie będę już ich wymieniał. Przy nadarzającj się okazji zaprezentuję inna auat z mojej kolekcji
Ostatnio zmieniony przez center 2008-02-16, 01:03, w caoci zmieniany 2 razy
Ładny rodziny trumniak, zgadzam się z przedówcami na temat lamp, jakoś dziwnie wyglądają, wypasik niezły, a najlepsze z niego emblemat "518" Musisz wrzucić foty wnętrza. Plener do robienia zdjęć trudno by było znaleść lepszy.
Trzeba było napisać że to okolice Białegostoku
Wrzucaj foty e-30.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-01-30, 07:24, w caoci zmieniany 2 razy
Plener rewelacyjny, jak masz więcej fotek to wrzucaj.
Autko bardzo ładne. Jakie masz konkretnie spręzyny na przodzie?
i jeśli możesz to zmierz odległość od nadkola lub od spodu zderzaka do gleby.
sie ma
Do Andrzeja: jedną z moich e30 (cabrio) widzialeś na 1000-lecia na światlach- staleś obok mnie swoją piękną wąską lampą latem ubieglego roku Auto ukończę robić na wiosnę, wtedy wkleję zdjęcia znad jakiegoś jeziorka, czy cuś
Do Sybira: postaram się dorzucić kilka zdjęć, jak ktoś chce na maila w dużej rozdzielczości- proszę o pw. Auto zmierzę wieczorem i napiszę na pw odleglość i model sprężyn.
Co do lamp- mialem je jako jeden z pierwszych,kiedyś mi się ringi podobaly do auta mialy teraz wejść bh i alpiny 17", ale już nie jest moje, Iza teraz jak będzie chciala, to niech zmienia .Ja mam dużo roboty przy e32 i e30c...