To jest prawdziwe M?
Wydech i wnętrze by to potwierdzalo jeżeli tak to wielkie gratulacje.
Możesz zdradzić na PW ile funciaków trzeba szykować na takie?
Co bedziesz dalej z nim robil? Przekladka rozbiórka etc?
Skoro 98 to 321ps .
Wygląda na strychninę ale chyba to te fotki tak robią .
A to określenie kebab no nijak sie ma do czegokolwiek .
Powoli się ludzie przesiadają na e36 i tak to już jest .
Ostatnio zmieniony przez Mr X 2008-02-03, 18:05, w całości zmieniany 2 razy
Skoro 98 to 321ps .
Wygląda na strychninę ale chyba to te fotki tak robią .
A to określenie kebab no nijak sie ma do czegokolwiek .
Powoli się luzie przesiadają na e36 i tak to już jest .
A puz napisal rok - nie zauwazylem
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
niezla...m3 marzyla by mi sie w bardziej orginalnym kolorze,kierownica potamtej stronie i bedzie pieknie...ale dlatego kosztowala pewnie z 10 tysiecy zl.mniej...czy sie myle...??
Spoiler to oryginalny Motorsport i moim zdaniem pasuje do bryły auta. Jest dość niski i szeroki, na żywo fajnie wygląda. Większość eMek w US i UK była własnie w niego zaopatrzona. Jak dla mnie jest to fajny gadżet z epoki, w końcu to lata 90-te
Puz bardzo ładnie.Nie rób przekładki.nie opłaca sie.nie chce ci się pewnie.nie warto.zaraz dzwonie
teraz na serio.podszykujesz ją i bedzie git.poprostu jest troche brudna obskrobana tam z tyłu chyba.Taka emeczke jesli jest zdrowa nie jakis racuch jakich wiele to wspaniały zakup,gratulacje.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Shreku.Przestan ty kłamco .czemu wszystkich oszukujesz. he he
tak mka piekna .
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
No fakt, jak ktos mogl zalozyc spoiler do m3...
P.s. Chlopie to jest m3 a nie jakies zwyczajne e36 i tutaj ten spoiler ma byc
Dobrze wiem że ten spoiler powinien być, choć mi sie nie podoba i czy to jest M czy nie...
Idąc Twoim tokiem myślenia to po co ludzie zakładają M-plastiki do swoich beem przecież to nie ///M...