Witam 3 listopada 2007 roku stałem się szczęśliwym posiadaczem samochodu BMW 730 E32 w silnikiem V8 w manualu
Autko wyprodukowane w 1994 roku, sprowadzone z niemiec tam miało 3 właścicieli (w tym turasa jakiegoś chyba bo nie była KATA ) Na wyposażeniu autka znajduje się między innymi
-czarna skórzana tapicerka, przednie fotele podgrzewane, elektryczne i pompowane , -drewienko , -klimka , -elektrycznie regulowane reflektory , - abs , -wspoma , - elektryczne szybki x 4 , - szyberdach , - alu felgi 15 , - halogeny i pewno jeszcze coś tam ale niepamiętam
kolor autka szary z domieszką czerwonego autko były oblane czerwoną olejną farbą ... ale kupiłem je i postanowiłem zadbać o nie jak narazie to ciągle walcze z farbą, na dzień dzisiejszy zostało jej już niewiele
do tej pory w autku co zostało zrobione to:
- założone białe kierunki , - naprawda nawiewów (padnięty silniczek) , - wstawiona strumienica (na stożek czekam) , - i już trzeba tarcze i klocki zmienić bo niebezpiecznie jest na takich przy 200km/h
w dzień zakupu autko wygladało tak :
aktualnie wyglada tak
w planach:
- Borbet A 17 cali 8,5 przod 10 tyl , - xenon , - gleba , - szybki na czarno
a co dalej zobaczymy pozdrawiam forumowiczow , jutro fotki środka mojej bumy
_________________ nisko, ciemno, szeroko - tego szukam w E34 ...
Ostatnio zmieniony przez jaarek_V8 2008-03-19, 20:48, w całości zmieniany 3 razy
Z tą farbą to wygląda trochę jakby kogoś na masce zamordowano
z zewnątrz (poza farbą) wygląda nieźle, bardziej lubię oceniac wnętrze więc 2 opinię zapodam jak dasz foty wnętrza.
Z tą farbą to wygląda trochę jakby kogoś na masce zamordowano
z zewnątrz (poza farbą) wygląda nieźle, bardziej lubię oceniac wnętrze więc 2 opinię zapodam jak dasz foty wnętrza.
naprawde te plamy tak wygladaja ogolnie ladna fajny silniczek jaki stan wnetrza jak sie trzyma silniczek
wnetrze wg mnie ok fotele nie sa przetarte, kanapa w b. dobrym stanie a drewienko super silniczek kreci jak szalony nie jest zajechany przebieg ponoc 210 000 ale kto wie jaka prawda jak juz zrobie wszystko co zaplanowane bedzie kozak jutro zapodam foty wnetrza pozdrawiam
kozak dopiero bedzie Methana mykaj na nocke a jutro po felunek lecimy i zapodaj swoja obecna E32 shadowline a tu daje jeszcze jedna fotke pogladowa pzdr
Faktycznie tego turka chyba zaszlachtowano na masce tego auta
Ale widze ze w dobre rece trafila. Silnik jak najbardziej sluszny. Plany ida w dobrym kierunku. Jeszcze zapodaj foto srodka.... ehhhh e32 to sie jezdzilo......
no wiem za niskie ale juz mam 235/45/17 na przod a teraz czekam na oponki na tyl zobaczymy jak to z nimi bedzie niedlugo zapodam fotki bumy na feldze jak tylko oponki na tyl beda pozdrawiam
[ Dodano: 2008-02-19, 23:09 ]
aaa i jeszcze jedno Panowie szukam jakiegos wydechu w chromie do mojej e32, felga polerowana, chromy ladne sa a tu z tylu czarna dwururka szukalem ale nie moge nic konkretnego znalezc to jak? pomozecie?