Wysany: 2008-02-07, 12:06 [E46] LuKaSzQ18 ->> 330cd coupe
330cd bo lekkim wirusie 255km i 510 nM. 2004 rok reszta jak widać na zdjeciach..
tak ogladam tez zdjecia i mysle ze w polsce to niemozna mniec ladnej bemki ciagle ktos zawali drzwami jest wgniotek potem odprysk trzeba by na okrągło jeździc do usuwania wgniotek i do lakiernika
pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony przez center 2008-02-11, 10:58, w caoci zmieniany 2 razy
Bardzo ładna trójeczka zawsze byłem ciekawy jak to jeździ z takim silniczkiem, a co do obtarć samochodów to masz rację ostatnio mojej dziewczynie ktoś na parkingu zahaczył o klapę i sobie odjechał miesiąc później jej koleżanka z pracy miała tylny błotnik wgnieciony w tym samym miejscu także trzeba uważać nawet gdzie parkujemy
southOFheaven, twoja jest boska;) nigdy bym nienapisal ze czyjsc samochod jest nudny
nie no napisalem w takim sensie, ze na mnie nie robi wiekszego wrazenia (poza silnikiem), a wyglada ładnie- wiadomo młode. Jestem raczej z tej grupy ktorych podniecaja stare cywilne modele z wszczepionymi silnikami od mpower.
Wazne ze Tobie sprawia przyjemnosc moglbys napisac jak z osiagami? te niutonometry to prawie jak w autobusie
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2008-02-08, 14:18, w caoci zmieniany 1 raz
Strasznie mi sie podoba e46 po ostatnim lifcie Bardzo mądry silniczek siedzi
Tylko wymienić siedzenia na jakieś "kubełki" typy sportsize, fajnie by było jak by wnętrze było w skórce
Pozdrawiam
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Jaka szkoda Bardzo dobrze że disel i to 3 litrowy coś pięknego Jeździłem 2 litrowym i to fajnie smiga a tutaj trójeczka cudo
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA