POSZUKIWANY kask biały crossowy NOLAN - zaginął na Wyrazowie. Kask ten był od osoby, która dobrowolnie I BEZINTERESOWNIE pomogła w organizacji BMW Winter Cup. Prosimy to docenić. Wszelkie informacje w tej sprawie wysyłać pod numery gadu gadu 4056360 lub 747761 bądź zadzwonić pod numery 602105953 oraz 604091070. Z góry dziękujemy.
alexil, no właśnie słyszałam o planach wyjazdu na trening-ja sie pisze oczywiście
mam nadzieję, że te 2 m-gumowe ściany jednak nie będą potrzebne, co??
Pozdrawiam:)
może mi ktoś powiedizećile tam było cali jakieś ET szerokość opon gość jest dla mnie prze......
Obrazek Obrazek
Ja się nie przyglądałem ale ze zdjęć to wygląda jak by felgi były na odwrót założone
dokładnie, ET sie wydaje na minusie, a felga tak między 10-11 cali
Felg sie nie da zalozyc na odwrot.
Felgi maja 15 cali srednicy i pochodza w Jeepa Wranglera.
Pozatym w aucie byl drugi komplet felg wiec watpie ze na tych jezdzi na codzien.
Obrazek
Witam wszystkich
Na moje "wprawne" damskie oko i kobiecą intuicję z tych zdjęć wynika, że nie są to felgi ani 15" jesli chodzi o średnicę, ani 11 " jesli chodzi o szerokość. Moim skromnym zdaniem jest to 8" x 16" o odsadzeniu -30 (ET). Jesli chodzi o wypowiedz RAFALS'a nie zgodzę się że są to 15-stki, poniewaz opony założone na te felgi to fulda exelero, a ta opona nigdy nie była produkowana w 15" (jeśli nawet da się naciagnac opone na szerokosc to na wieksza felge mniejszej opony sie nie zalozy)
Pozdrawiam
Felga 15"
10 czy 10,5"
ET nie pamiętam
Opona 185 albo 195
Obciera
Rozmawiałem z gościem jak jadł kiełbase
1000zł przeróbka
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
alexil, no właśnie słyszałam o planach wyjazdu na trening-ja sie pisze oczywiście
Jedyne gumowe co trzba będzie to pare opon i duuuużo paliwa:-)
Pozdrawiam:)
Czyli szykuje sie BMW Winter Cup Wyrazów second edition
Zawodnicy są, operator kamery też - tylko kamery brakuje ustalamy jakis termin i jazda
Czyli szykuje sie BMW Winter Cup Wyrazów second edition
Zawodnicy są, operator kamery też - tylko kamery brakuje ustalamy jakis termin i jazda
-----------------------------------------------------------------------------------
flamma nie ma sprawy same tez damy rade, a co
wiechue30 - kamera tez jest - juz naprawiona, mozemy jechac w kazdej chwili :)
Pozdrawiam