jak zauwazycie pewnie zbity jeden klosz od przeciwmglowych i brak lampek obrysowych zderzaka przedniego, ktore usiluje zdobyc!, jak by ktos takie posiadal prosze o kontakt
_________________ ...a zycie sie kreci powyzej 4 tysiecy!!
Ostatnio zmieniony przez center 2008-02-11, 00:42, w caoci zmieniany 1 raz
Fajna, fajna
Jak black hella to w długich też.
Klamki wewn. w chromie są fabryczne czy jakiś tuning?
sie ma
Fabryczne
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Fajna, fajna
Jak black hella to w długich też.
Klamki wewn. w chromie są fabryczne czy jakiś tuning?
sie ma
a były w e32 nie w chromie??
Fajna fura - kolor, shadow line, siłownia pod maską, manual, fotele, alu M-System (masz może kołpaczki na zbyciu do nich?), grill + łapacz powietrza do hamulców (wiem to ori w V-kach ale wygląda super)
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Hehe, jak shadowline, to shadowline, bez chromów, u mnie nawet ory końcówki wydechu są czarne, a nie w chromie/niklu czy jak to tam się zwie.
Methana - podeślij foto tych świateł z tyłu bo ciekawei to wygląda.
Ja mam zamiar robić na czerwono, całość będzie w jednym odcieniu, ale u Ciebie nieźle wygląda. Na pierwszy rzut myślałem, że trafiłeś takie lampy z kierunkiem jak w e34 M5 - biały. Ale to byłby jakiś cud. Widziałem tylko na 2 czy 3 fotkach takie lampy. Aha - i nikt nie ma pojęcia czy można je gdzieś dostać
Naturlanie shadowline orginalnie
RoboCop - kolpaczki sa ale niestety nie na zbyciu , klamiki sa w chromie to i ramki na zegary postanowilem wrzucic, nie wiem jeszcze czy rygielkow sobie nie zafundowac? jak myslicie?, skora, drewno i chrom eleganco wygladaja
High-Tech - tez myslalem zeby na czerwono opedzlowac, ale stwierdzilem ze jak z przodu mam ciemne to nie bede swirowal i tyl tez przyciemnie, a bialych takich nie widzialem , moze to tylko byl virtual tuning? , fotki podesle jak tylko kicne na myjke
[ Dodano: 2008-02-13, 22:49 ]
lesiek napisa/a:
Można, ja na allegro nie tak dawno takie widziałem, bardzo fajne lampki
a to nie byly przypadkiem te cleary?? czy jak to sie tam pisze?:P
_________________ ...a zycie sie kreci powyzej 4 tysiecy!!
Ja widziałem w Wawie, na saszerów zdaje sie granatową E32 z białymi kierunkami z tyłu, czy były ori czy oklejone folią to nie wiem bo widziałem to z odległości około 15metrów
na alledrogo sa cleary, cristale i diodowe i maja kierunki przezroczyste a w M5 (z tego co kojarze) byly BIALE kierunki wiec jednak chyba jest roznica wydaje mi sie