Wysany: 2004-12-28, 21:48 Komputerek mały w E-30 od godziny itp zwariowal ???
Komp od godziny , temperatury i daty mi zwariowal co jakis czas zaczyna mrugac i pokazuje sie na nim wszystko na raz co tylko moze byc ! CO to moze byc ?? Moze ktos wie ??
A i jeszcze jedno do czego sluzy przycisk ME ( pamiec ale czego ?)
Z gory dzieki
ME - przed pelna godzina uslyszysz gong, taki bajer
a co do swiecenia, moze jakies zwarcie z tylu sie robi, wyjmij i poogladaj kabelki...
odpowiadajac od razu na next question how to:
srubokret i delikatnie podwazasz, zaczepy trzymaja wiec delikatnie, a pozniej na gorze i na dole tez zaczepy, ale te juz bedziesz widzial, wiec podwazasz oba i masz kompa w dloni
powodzonka
Wysany: 2004-12-28, 22:36 Re: Komputerek mały w E-30 od godziny itp zwariowal ???
mikey napisa/a:
Komp od godziny , temperatury i daty mi zwariowal co jakis czas zaczyna mrugac i pokazuje sie na nim wszystko na raz co tylko moze byc ! CO to moze byc
Mialem to samo. Z tylu do komputerka dochodzi wtyczka z 4 przewodami, pewnie sie poluzowala. Wyciagnij, przeczysc, wetknij porzadnie i ewentualnie przyklej albo cos w tym stylu (po prostu nie moze sie ruszac).Jesli dobrze pamietam, to zeby wyjac komputerek musisz wcisnac jakis bolec w otworek nad nim i podwazyc srubokretem dolna krawedz. Jesli nie bedzie chcial wyjsc (u mnie sie zaklinowal) to dostaniesz sie tam przez wneke od radia.
tez mi czasem tak glupieje, wszystko naraz zaczyna mrugac, jakies gwiazdki sie tworza itd, u mnie trzeba go wtedy docisnac, domyslam sie, ze cos nie styka i w Twoim przypadku bedzie to samo, tylko jak sie cieplo zrobi, to sie za to wezme
Wielkie dzieki jutro sprawdze i dam znac czy to to
Anonymous Go
Wysany: 2004-12-29, 13:25
mikey napisa/a:
Wielkie dzieki jutro sprawdze i dam znac czy to to
No i sprawdzilem ale bez wyciągania - napewno cos nie łączy bo jak zaczyna wariowac i go przycisne to przestaje Musze go wyciagnac na dniach .
Wielkie dzieki za info ....
Pozdrawiam