_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
to lotnisko jest prywatne aleeeeeeeee śmiało można wjechać nie wielką ekipą i nikt nie robi problemów, jeśli już chodzi o większy SPOT to i owszem robi się zamięszanie i właściciel chce na tym zarobić.
to lotnisko jest prywatne aleeeeeeeee śmiało można wjechać nie wielką ekipą i nikt nie robi problemów, jeśli już chodzi o większy SPOT to i owszem robi się zamięszanie i właściciel chce na tym zarobić.
nie rozumiem o czym piszesz
bylem tam 2 razy i z tego co sie orientuje teren jest ogrodzony prawie w calosci a tam gdzie nie jest ja napewno nie przejade...
jesli chodzi o cene to 2000 liczac na powiedzmy 70 samochodow to po 30 zeta wiec nie jakos zajebiscie duzo, ale jest jeden problem
nie znajdziemy takiej ekipy na bank, przekonalem sie o tym podczas organizowania spotu w ulezy przez luk325. niby bylo 60 aut ale tylko 3 czy 4 osoby zaplacily przedplata
wtedy sie udalo wyjsc z tego bez uszczerbku na wlasnym portfelu ale wyobraz sobie ze zaklepujesz lotnisko wplacasz 300 zeta zaliczki na liscie masz 100 osob i myslisz fajnie jeszcze sie za bieganie/telefony zwroci a tu zonk bo na spot pojawia sie 60 aut i brakuje ci 300 - 400 zeta do pelnej kwoty - co robisz dokladasz ze swoich?????
jak jest chetny to niech sie podejmie organizacji!!! mi to juz wylecialo z glowy a mialem szczere checi...
pozdro
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
jadac w 10 aut : za 150pln od glowy ma sie do dyspozycji cale lotnisko w zasadzie caly dzien
wszystko ladnie pieknie ale nie kazdy ma tyle pieniadzow!!!
wjazd 150 dojazd + powrot 100 i wacha na latanie ok 150 to lacznie 400 zeta za kilka godzin przyjemnosci sorry ale to 1/5 mojej wyplaty
jak ktos zarabia z 5 tysi miesiecznie to spoko
pozdro
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
Coś o tym wiem bo kumpel dowiadywał się ile wychodzi wynajęcie toru testowego FIATA w Tychach i szczeka Mi opadła....ale i tak tam jade 30 Marca pobawić się nieco
_________________ i znów to samo: +48,8% w grudniu... ALE... na lokacie jest 8% w rok
Ostatnio zmieniony przez kfas 2008-03-28, 09:27, w całości zmieniany 1 raz
Coś o tym wiem bo kumpel dowiadywał się ile wychodzi wynajęcie toru testowego FIATA w Tychach i szczeka Mi opadła....ale i tak tam jade 30 Marca pobawić się nieco
Z tego co ja wiem to ok 3 tysięcy z zapleczem, Policją, strażą pożarną , pogotowiem .