ale chodzi o to że nikt tego wypadku nie przeżył... i w du... ma to kto kim tam był... bo rownie wielka tragiedia jest gdy umiera ktos inny, tym bardziej tak młodo...
Ostatnio zmieniony przez Melis 2008-02-29, 12:45, w caoci zmieniany 2 razy
Widać analogię z Otylią Jędrzejczak - znana ( Ziętarski również znany), więc kara jakby trochę mniejsza za zabicie pasażera . . . .
Dobrze, że nie jechał to ktoś z nas Beemką, bo komentarze były by całkowicie odwrotne. . . . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
Na dobrą sprawę nie ma o czym deliberować tragedia się wydarzyła, ale tak na dobrą sprawę nic o niej nie wiadomo. Prośby o krew są w każdym radiu i wcale mnie to nie dziwi, bo jeżeli ktoś ma możliwość proszenia o pomoć w radiu to dlaczego ma tego nie zrobić. Rodzina Maćka zrobi wszystko żeby mu pomóc i nie ma w tym niczego dziwnego.
Przy okazji tego że wydarzenie to jest tak nagłośnione jest szansa że w tym miejscu coś się poprawi pod naciskiem mediów itp.
Niezależnie od sympatii czy antypatii do Maćka życzymy mu aby mógł spowrotem usiąść za kierownicą samochodu.
"ale chodzi o to że nikt tego wypadku nie przeżył... i w du... ma to kto kim tam był... bo rownie wielka tragiedia jest gdy umiera ktos inny, tym bardziej tak młodo..."
chyba nie pisze wyraźnie... NIKT NIE PRZEŻYŁ- ZIENTARSKI TEŻ!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez Melis 2008-02-29, 12:46, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-02-29, 12:56
MAJSU_WuWuA napisa/a:
http://lukaszwarzecha.salon24.pl/63428,index.html
to jest niezłe:
..."Zientarski należał do grupy tych, którym się wydaje, że znana gęba upoważnia ich do nieliczenia się z nikim i niczym. Gwiazdorska elitka uwielbia chwalić się tym, ile kto jechał swoim dobrym autem i jak poradził sobie z zatrzymującą go policją. I faktycznie - polscy policjanci mają tendencję do ulegania czarowi znanej gęby. „A, pan Maciek. No, no, jechał pan 167 na godzinę. Niech pan trochę zwolni i szerokiej drogi". Taki mamy etos służby w drogówce. Gliniarz z małego hrabstwa w Stanach zachowałby się dokładnie odwrotnie: gdyby dopadł jakiegoś celebryta, wziąłby sobie za punkt honoru nie odpuszczać. Bo nikt mu nie będzie rozkazywał na jego terenie. Stąd potem na portalach plotkarskich wieści o złapanych na jeździe po pijaku albo łamaniu innych przepisów różnych Bradach Pittach i innych Jackach Nicholsonach..."
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Znowu pjepszenie w bambus - kolo z Faktu pisze, że Jarek nie miał przystawionego pistoletu do głowy, ale powiedzcie co miał zrobic wyrwać kierownicę z rąk? Wyskoczyć? Nawet jeśli mu się to nie podobało?
Przyspieszenie w tym aucie do 200km/h trwa kilkanaście sekund, pomyślcie o tym, ze mozna nie zdążyc zareagować...
Jeździłem z Jarkiem szybkimi, testowymi autami - i uwierzcie - nie jeździł jak wariat. Kiedy rozmawialismy jakis czas temu o szybkiej jeździe autem mówił - Ja juz z tego wyrosłem, mam dla kogo żyć.....
Wczoraj rano, kiedy zadzwoniłem do Maćka - redakcyjnego kolegi Jarka - ztą tragiczną wiadomością - powiedział - Jarek nie mógł kierować, Jarek tak by nigdy nie zrobił.....
Za to Maciek Z. jest w środowisku znany z delikatnie rzecz biorąc zamiłowania do takiej jazdy.
A w ogóle to bardzo proszę o powstrzymanie się juz od komentarzy na temat zarówno Świętej Pamięci Jarka, jak i Maćka. Jednemu to zycia nie wróci, a drugiemu zdrowia, które zapewne stracił bezpowrotnie.
A mnie w k r w i a maksymalnie takie pieprzone zawodzenie hipokrytow ktorzy zawsze pierwsi komentuja: prawko mu zabrac, a niech do wiezienia idzie a wariat a idiota , a to co pisze ten dziennikarzyna Warzecha czy jak mu tam...Q R W A !!!!!! kto z was nie jechal z nadmierna predkoscia w terenie zabudowanym, kto z was nie "driftowal" po miescie???? Czytajac te "madre komentarze" mozna wywynioskowac ze tu sa sami wspaniali kierowcy przestrzegajacy przepisow...To ze przekroczyli predkosc nie ulega watpliowsci...ALE , gdyby byly w Naszym kraju normalne drogi to taki wypadek by sie mogl nie przydazyc nawet gdyby jechali tam 300 km/h
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2008-02-29, 17:58, w caoci zmieniany 1 raz
Masz rację David.
A tak w ogóle to jeden temat o tym wypadku już zamknięty,więc nie widzę powodu żeby drugi miał być dalej otwarty.Uszanujmy to że zginął człowiek.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
duchX [Usunity]
Wysany: 2008-02-29, 22:28
David aja sie nie zgodze gdyby w naszym kraju byly normalne drogi jeszcze wiecej ludzi by sie zabijalo ,,,,,,,,,,,, dlaczego ??? Bo nie ma u nas takich kar jak powinny byc , ludzi znanych i slawnych sie nie zamyka , w innych krajach potrafia u nas nie !! Jadac xxx km/h wiedzial ze tam jest garb na drodze , kazdy z nas jezdzi tak czy inaczej i predzej czy pozniej poniesie za to konsekwencje oby nie kosztem zdrowia ....................