Ja swoją kiere pucowałem wilbrą do skór... w zimie jest ok,ale w lecie jak się ręce pocą,to trochę brudzi łapska Ja Ci proponuje jakiś pokrowiec z allegro
np. http://www.allegro.pl/ite...sztywniany.html
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 28 Sie 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-02, 20:53
David napisał/a:
NIe masz racji. Renoskor nie zostaje na rekach. To profesjonalny preparat do regeneracji skory.
Preparat pewnie najlepszy z możliwych. Skutki wyglądają całkiem dobrze, ale po renowacji czarnym zawierającym barwnik kierownicę trzyma się cały czas ręce się pocą i napewno coś odłazić będzie
_________________ Transformers to ukryta moc
Ostatnio zmieniony przez Belisama 2008-03-02, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
Preparat pewnie najlepszy z możliwych. Skutki wyglądają całkiem dobrze, ale po renowacji czarnym zawierającym barwnik kierownicę trzyma się cały czas ręce się pocą i napewno coś odłazić będzie
Nic nie odlazi. Juz ponad rok tak zregenerowana kiera jezdzi u kumpla w seacie i jest dalej lux
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Pojawił się produkt MOTIPA do malowania kierownic...Kolega zmatował delikatnie swoją kierę w 740i, odtłuścił , zasłonił airbaga i pomalował. Super czarny połysk i w dodyku też spoko.
Niewiem jak się bedzie wynalazek na dłuższą metę sprawował no ale za jakiś czas zobaczymy trwałość