Krótko - KOLO podaje mi VIN auta - BMW - dzwonię do salonu, zeby go sprawdzili - baba mówi, że nie ma czegos takiego w systemie. Cóż to znaczy? przebijane numery? Kradzione auto? Hę?
Łukasz jeśli nie możesz go też znaleźć na stronce co podał Tomek3er to albo ktoś coś przebijał i z nieba wziął VIN albo w uszkodzeniu uległ ori nr VIN i nabito nowy a takiego w systemie BMW raczej nie będzie.
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Lut 2008 Skd: ok. Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2008-05-24, 13:12
Odświeże temat, mam pytanie, czy po numerze VIN można tylko odczytać silnik, nadwozie, date produkcji, ilość oleju itp. Można to tym numerze dowiedzieć się na przykład o seryjnym wyposażeniu auta?
A po co iśc do salonu skoro można dostac na mail?? Ja wysłałem maila na ten adres: serwis.warszawa@bmw-imp.pl z prośbą o rozkodowanie VIN'u i mi za 2 godziny przysłali na mail!! Ja napisałem że chce kupic auto i chciałem sprawdzic czy wszystko się zgadza i tyle
Za darmo tez mi problem wbija co w kompa i dostajesz wyciag dokladnie z opisem jak auto wyjechalo z fabryki. Szkoda ze nie podaja jeszcze co bylo w wyp std a tylko opcje dodatkowe.