dzwiek jest piekny muzyka moich uszu radyjka chyba wogule nie słuchasz? szkoda zagłuszać silniczka,zapodaj jakies fajniejsze filniki a których cos bardziiej słychać i widać
ale furka respekt
_________________ BMW"Ona jest moją bronią,to moja duma i honor
Nie mam oprócz niej nikogo innego,jest moją ikoną"
ile razy wchodze w ten temat i patrze na to auto to robi mi sie mokro w majtach
m30 nie jest wcale taki ciężki w porównaniu do m20, dzisiaj w 2 osoby wkładaliśmy go na vana z full osprzetem..tylko skrzynia sciagnieta...łapy nadal bolą o kregosłupie nie wspomne
udzielilbys kilka porad ziomalowi w sprawie tego swapiku wiem ze to jest twoja tajemnica ja robie to chobistycznie bede wkladal teraz m60 b40 do swojej e30 glownie chodzi mi o lapy do silnika i rowne wywazenie go
Wysłany: 2008-03-08, 20:07
Miałem dziś przyjemność być przewieziony białym potworkiem
Wrażenia bardzo pozytywne,mimo długiego dyfra przyspiesza b.dobrze.
Michał gratulacje,fajną masz zabawkę
P.S.Po czymś takim wsiąść do swojej słabowitej ety to ...
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Mialem okazje jezdzic czyms takim z 2,93 i ze slikami na tyle i powiem ze masakra... Na zwyklych kapciach nie ma jazdy...dopiero na cieplych slikach jest fajnie...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Dzisiaj (czyt. wczoraj w niedzielę) Michał znowu pokazał klase w swoim białym potworze (zdobył kolejny puchar do kolekcji). To kolejny przykład na to, że złożył przepotężny samochód i bardzo dobrze go ogarnia. Ja również miałem tą niebywałą przyjemność jechać tym masakratorem.
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Ostatnio zmieniony przez Bandit 2008-03-10, 00:39, w całości zmieniany 1 raz
jak mozesz to ogarnij jakis filmik jak to lata bokami;]
Michał raczej wykorzystuje "białą" do sprawnościówek i na 1/4 mili. Ja nie mam żadnego filmu z jego driftem.
Na youtube.com znajdź użytkownika gatunbmw. Możesz to zrobić poprzez wpisanie BMW Klub Łódź. Wyszukiwarka "pokaże" filmy z udziałem tego Klubu. Będą tam filmy gatunbmw, kliknij na tą ksywe i wówczas pokażą się filmy ze zręcznościówek (m. in. pod Carrefour) i tam wśród innych beemek możesz pooglądać dobrego kierowcę od tego bolidu i jego dobry samochód
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Mialem okazje jezdzic czyms takim z 2,93 i ze slikami na tyle i powiem ze masakra... Na zwyklych kapciach nie ma jazdy...dopiero na cieplych slikach jest fajnie...
święta prawda
ale jednak zabawa zaczyna sie dopiero po przekroczeniu 4 tys obr i ok 50 km/h
wcześniej tylko walka z trakcją..
Witam fanow tego wymiatacza.
Czytajac 4 strony tego tematu zastanawialem sie o napisac, a raczej jak wyrazic uczucie zachwytu i niezlosliwej zazdrosci.
Bardzo podziwiam polaczenie BARDZO nie skromny silnik w BARDZO skromnie wygladajacej E30. NIe ma Show !
Skromna E30 w waskiej lampie. To nawet mniej niz skromna bo prawdziwego Germana mozna uznac za skomnego, poprzez zastosowanie oryginalnych podzespolow wizualnych.
BMW zawsze porownuje do kobiet.
E30 w MTII i na RSach to zdrowa, dojrzala kobieta ciut przed 40stka, a gwiazda tego tematu jest wrecz (bez urazy) malo atrakcyjnie wygladajaca kobieta niczym Katechetka w brazowych rajstopach i spudnicy po kostki-ale zadbana. Aha sa tez E30 z neonami i spoilerem typu Alfa - to angielskie malolaty w sobotnie noce ubrane w swiecace tandetne ciuchy jak tirowki.
OK nie wiem czy ktos zrozumial oj przekaz ale chcialem tylko wyrazic ze jestem pelen podziwu i uznania za stworzenie czegos co niby jest malo praktczne.
Jak ja gadalem z paroma gosciami o czyms takim 4.0 w E30 mi mowiono ze to auto tylko do jazdy na wprost, ze silnik ciezki i ze bede dostawal od E30stek z M54 i S50.
Mam prosbe do Michał540,
Czy muglbys nagrac jakis filmik z jazdy czysto cywilnej?
Jedziesz sobie wieczorowa pora, dojesza do Ciebie Calibra 2.5 V6 i jestem ciekaw jak szybko znika z lusterka wstecznego. Jka auto sie zbiera z dolu przy predkosci 120-140km.
Pozdrawiam
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe