A można wiedzieć czy to droga zabawa takie stalówki??? Bo ja na jakieś koła poluje i ciągnie mnie do stali
_________________ Potrzebujesz fajnych zdjęć? Chcesz sprzedać auto na allegro i potrzebujesz fajnej aukcji? Wesele? Chrzest? Albo sesja ukochanej teściowej? Chętnie pomogę! Nie boje się żadnego pomysłu! http://wojciechkulbaka.ownlog.com
koszt przerobienia kompletu stalówek ok. 500zł jak chcesz na pw. dam ci namiar;)
tak porzy okazcji przemieniłem dzisaij opony na moich aluskach z przodu:) 225/40/18 Michelin zostal zastąpiony oponą nankang'iem 215/35/18. oponka duzo fajniej lezy, kilka fotek dla zainteresowanych, cos czuje ze niedlugo i z tylu zmienie na nizszy profilek:) teraz jeszcze obnizyc i zając sie troche lakierem:)
oponki: ,
na aucie
dla porównania 225/40 z tylu
Ostatnio zmieniony przez AREOX_m52 2008-03-27, 17:37, w całości zmieniany 4 razy
przerabialem u siebie 215/35/18 .. i zarzekalem sie ze juz wiecej nie zaloze .. ale jak widze jak baloniasto siedzi 225/40 to mnie znowu w ta strone kusi ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Myślałem że taniej takie felgi przerabiają. Szkoda tylko, że to 16 bo nie mam obecnie takich opon. Tak to bym brał
_________________ Potrzebujesz fajnych zdjęć? Chcesz sprzedać auto na allegro i potrzebujesz fajnej aukcji? Wesele? Chrzest? Albo sesja ukochanej teściowej? Chętnie pomogę! Nie boje się żadnego pomysłu! http://wojciechkulbaka.ownlog.com
jezeli chcesz mam 2x michelin pilot alpin 225/50 w stanie naprawde dobrym jakies 6.5mm bieznika w cenie 100zł za 2szt;) \
a co do 18 to da rade wytrzymać przynamniej po pierwszym dniu ujezdzania hehe
W You can dance było podobne auto do Twojego gość mówił ze sie interesuje driftem i sie pokręcił parę razy myślałem że to Ty
W takiej zajawce jak przedstawiają uczestników tylko koła miał inne .
Ostatnio zmieniony przez Mr X 2008-03-28, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
W You can dance było podobne auto do Twojego gość mówił ze sie interesuje driftem i sie pokręcił parę razy myślałem że to Ty
heheheh dobre takich schizów z moją medialnością nie mialem dzięki za komenty;)
gość jest naprawdę ok brał odemnie szpere z miesiąc temu, teraz będzie obszywał swoje weidery u nas
gość jest naprawdę ok brał odemnie szpere z miesiąc temu, teraz będzie obszywał swoje weidery u nas
tak to jest w miare jedznia apetyt rośnie.. taki m54b30 sadze bedzie dawał rade, przynajmniej tylko na cos takiego mnie stać finansowo. Silnik w zasadzie juz siedzi, pol wydechu z m3 tez. Jutro załatwie sprawe ze wspomaganiem i chlodzeniem i mozna sie umawiać z Danielem na wizyte w świdniku. Bedzie jakis dolot, progam z lodzi no i ten wydech odrazu po złozeniu, a w miedzczasie dodzie x-brace bo wpadł mi w ręce:P PO ukonczeniu roboty porobie troche fotkek bo w sumie zdanej aktualnej tu nie ma
mały update siedzi jezdzi jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia... ale ogolnie pierwsze odczucia sa bardzo pozytywne silnik ladnie daje rade;)
Auto juz poskładane jezdzi!! jestem bardzo zadowlony z silnika i kilku gazetów;) jest jeszcze jedna rzecz do zrobienia ale to juz tylko kwestia czasu wiec nawet nei ebde o tym pisał:P
Ogólnia co nowego bunia dostała:
-silnik m54b30, dolot k&n z obudiowa i zimnym dolotem,
-wydech : barany m3 3.oz tasma termoizolacyjna srodkowy i katalizatory m3 3,2 i koncowy robiony na zamowienie w MTG Płock przelotowy baaardzo wyciszony
- program z łodzi (co daje ile daje nie wiem?!) odcinka przesunieta gdzies na 7tys.
-x-brace lezy do załozenia
-szpera 3:15 spięta na ile procent nawet nie wiem, mowi sie cos chyba o 40-45% chyba..
-sprzęgło dostało z 2,8 nowy docisk tylko dalem bo akurat mialem na zbyciu
Mechanike robilem z kumplem PYNIEM w garazu:) a elektryke wydech FWmotorsport Świdnik. Pozdro dla Daniela i Pawła dziekówka za robote. Jest to juz chyba moment gdze moge cos powiedziec o silnik i tym aucie.. dla mnie ogólnie rzecz biorąc silnik jak najbardziej sluszny do e36:) ekonomiczny zrywny fajnei jedzie od samego dolu, zeby postawic auto bokiem na 18calach 225 bajka:)