mam od conajmiej maja 2004roku strumienice łuskową zamiast tłumika środkowego i przyznam,ze do pazdziernika wszycho było oki ale pózniej furka zaczęła się słabiej wkręcać no i nie ma już takiego przyspieszenia jak dawniej-czy spowodowane jest to strumienicą łuskową?????
P.S. oleju nie bierze cisnienie ok,wtryski tez
_________________ BIAŁE MOGĄ WIĘCEJ
...tylko i wylacznie bety;)
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2004-12-30, 22:38
a przypomnij sobie koles jaka awanture wywolalem tym zeby nie zakladac takiego gowna!! heheh i co? mowilem ze to lipa i osiagi sie pogorsza a tylko kase wydasz.
jedyna strumienica jaka dziala to katowa!!
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2004-12-31, 01:36
ooo...rozpisalem sie i na nic...skasowali posta...ale fakt jest faktem!nie wydawac bez sensu kasy na pierdoly...ingerujcie w silniki a nie np.w magnetyzery(to tylko przyklad)...
ludzie,truskawka jego mac!!!!!!!!!!!ze tak powiem
nawet nie wiecie w akim stanie była moja betka jak ją kupiłem,także skonczcie :cenzura: co z was za profi-tunerzy bo truskawka mnie obchodzi wasza opinia a jak nie potraficie czytac tematu posta to nie piszcie o "spojlerkach" myślałem,ze będą tu jacyś normalni kolesie ale widze,ze popisywać lubią sie tkz. chłopcy takze pawełku i menelku-badzcie powazni
P.S. Prośba do moderatora: prosze zamknąć ten temat postu poniewaz nie bede sie kłocił z ludzmi,którzy lubią sie popisywać!Myślałem,ze to poważne forum
_________________ BIAŁE MOGĄ WIĘCEJ
...tylko i wylacznie bety;)