W stronie Piaseczna jeżdzi M5 z wydechami jak ferrari - najpierw słychac a pozniej widac
Z tyłu wystaja wielkeeeeeeeeeee 4 kominy.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Yaku, skoro zarzuciłeś auto z innej bajki niż BMW, to ja powiem coś o Audi A8 4.2 quattro z 2003 roku.
Miałem dzisiaj przyjemność dojeżdżać to autko.. Jedyne co fajne, to to że wkręca się do 7tys rpm. i jak ak na V8 to fajnie ryczy Poza tym nic specjalnego. Każde E38 po 99 roku nawet w ubogiej wersji powozi się lepiej.. Niby 335KM, ale nie czuć tego i odnoszę wrażenie, że 4.4 z 50KM mniej pod maską zjada je w przedbiegach..
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-03-14, 19:05
a ja to
a4 w wersji DTM (wtrysk bezpośredni, turbo, quattro, recaro, włókna węglowe - wnętrze powalające -wszystkie nowe BMW mogą się schować przy tym aucie - jeżdziłem tym autem, oglądałem z wszystkich stron jest masakryczne)
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Puz tylko pokazał fotki M5....
A tu dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą
Nie podoba mi się ałdi,nie podoba mi się M5,ferrari też nie jest jakimś cudem. I co mi zrobicie?
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Puz tylko pokazał fotki M5....
A tu dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą
Nie podoba mi się ałdi,nie podoba mi się M5,ferrari też nie jest jakimś cudem. I co mi zrobicie?
CHRIS ja ci uścisne dłoń i powiem "stawiam browara" ale E60 na M-Pakiecie jest dla mnie przekozakiem
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Hehe Jak i inni myślami zdradzieckimi się pochwalili to i ja się wychylę
Takie coś tyle ze w czerni na kremowej skórze i 3.0 tdi quattro
Nie obrażę się na zająca xD
hmmm a to moja przygoda ostatni tez niepwoeicie ze nie fajne autko ale cos wam powiem fakt mocy ma duzo ale powyzej 200 km/h to musieli by mniec 1000 konikow zeby dac rade mojemu dieslowi hihih:)
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-03-15, 09:37
Nowe bmw są na poziomie Kia/Chewrolet - gdzie się podziała agresja w stylistyce tych aut... nowe Audice przejęły pałeczkę w klasie PREMIUM, Mercedes też nędza poza CLS .
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Nowe bmw są na poziomie Kia/Chewrolet - gdzie się podziała agresja w stylistyce tych aut... nowe Audice przejęły pałeczkę w klasie PREMIUM, Mercedes też nędza poza CLS .
Dokładnie , nową 6er się jarałem do póki nie zobaczyłem jej stojącej koło Audi a5
W beemce klosz zaparowany -a zamiennik to na pewno nie był...
Środek też niby fajny ale jednak A5 sprawia wrażenie lepiej wykonanej a i koszty eksploatacji na pewno są niższe
Ktoś nawet na sr.pl co ma e60 pisał że w porównaniu z jego starą poczciwą e34 to nie ma porównania na rzecz staruszki oczywiście
Niestety z przykrością muszę się zgodzić z RoboCopem....BMW to juz nie to co kiedys