Oto moje drugie autko na codzien Wypozarzenie hmm centralny zamek, otwierane drzwi na pilot ,elektryczne lusterka,skora na boczkach Co do zrobienie w nim hmm zadluga lista:)
Silniczek m10b18+lpg rok 81 Szczerze mowiac radosc z jazdy nim jest 100 razy wieksza niz nowszym BMW!!!!!!!!!!!!
[URL=www.fotosik.pl]
Ostatnio zmieniony przez center 2008-03-17, 00:32, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Pociągnij sobie gdzieś przewód podłączony prosto do aku, np do bagażnika jeśli jest otwierany z kluczyka. Jak aku padnie to podłączasz tam drugie i po problemie
Aha dzieki !!Dobry pomysl plus do bagaznika i po problemie:)
Wiem ze lekko zwiesniaczony ale stan jest zadowalajacy jak na rok i dlatego je kupilem auto ma mi narazie sluzyc na codzien bo biala idze w kapitalkie i musze miec cos zeby sie wozic
No nawet fajny ale nie mój styl. Masz kupę roboty przy nim ja bym wrócił do klamek jednak jakoś teraz łyso wygląda mi przynajmniej brakuje czegoś. Przez bagażnik nie wejdziesz tak jak w e30 jest przegroda
Mialem kiedys ten problem w e34 i na niemieckim forum znalazlem odpowiedz.
Otwierasz bagaznik i wpinasz sie prostownikiem np.w oswietlenie bagaznika i otwierasz autko:]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach