Wysłany: 2004-12-30, 23:47 Jak zrobic z siebie durnia
Tylko sie nie smiejcie.
Jade sobie dzis spokojnie z roboty godzina 22 z kawalkiem, pusto, nic sie nie dzieje, deszczyk kropi, radyjko sobie cicho gra. Ogolnie brak nastroju do szalenstw wiec predkosc patrolowa i emerycka jazda. Staje na swiatlach i czekam na zielone i nagle w lusterku widze soczewki. Szybkie przebudzenie - beemka! Gosc staje na sasiednim pasie, patrze - E34. Niby gada z pasazerka, ale widze ze jakis przyczajony, wiec jedynka i gotowosc bojowa Zapala sie zielone, start i pelen sandal, do konca jedynki mam jego maske na wysokosci drzwi. Dwojka, ogien i... lece bokiem Zanim opanowalem sytuacje bylem juz ze 2 dlugosci za nim, potem skonczyly sie 2 pasy i po ptakach Ale taksiarz za mna musial miec ubaw!
Jaki z tego moral? Po pierwsze uwaga na mokrym, nawet jak jedziecie prosto, a po drugie jak kierowca :cenzura:, to i slabszym sprzetem mozna go objechac. Jednak lacznik to podstawa...
no niestety tez przechodziłem - chocby ostatnio z A4'órką
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
hehe no niestety tak bywa, ale nic sięnie martw, następnym razem go pożresz, bo on już niebędzie tak czujny
He he, rejestracje mial miejscowe, wiec pewnie jeszcze go kiedys spotkam. Jutro wyjezdzam na patrol o tej samej porze
Cytat:
co dobry kapeć to dobry kapeć, ale takie koleinopodobne akcje się zdarzają
Kapec to podstawa, niestety na zime mam zalozone baletki A o koleinach nawet nie pomyslalem, faktycznie tyl chyba uciekl na poprzecznej koleinie. Ale przynajmniej jakies nowe doswiadczenie, bede wiedzial na co uwazac. W koncu czlowiek uczy sie na bledach.
A pozatym nie jest tak zle, w koncu objechala mnie beemka, a nie jakis !@#$%wagen czy inne przednionapedowe badziewie
Wysłany: 2004-12-31, 00:49
smasher nieraz kapec nic nei daje ... w poniedzialek bujalismy z jednymz uzytkownikow tego forum u mnie po miescie
pozdro Lukasz !
i stalismy na swiatlach obok kumpel mazda ... no to mowimy ze ogiena ze bylo mokro to bylo : 1 - :cenzura: szaleje po drodze ... 2 .... to samo ... 3 ... ogien i dalej :cenzura: lata jak chce dopiero pod koniec trojki sie uspokoilo i zaczelo pozadnie ciagnac ...
kapcie ma tegoroczne zimowki ... piekne chociaz tyl juz swoje dostal ... ale niby powinny utrzymac ... a jednak ...
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2004-12-31, 02:42
nie martw się, nie będzie podobnie. Supra TT to tylko reklamówka intercarsu a orange monster jest robiony tylko w jedym celu i z głową.
Wysłany: 2004-12-31, 02:48
na naszych "torach" ciezko bedzie taka moc przeniesc....
napewno widziales jak jezdzi supra,slizga sie do ostatnich metrow cwiartki....
ale tez wierze w keysera i gs'a