od pana robiego zakupilem kompletne wspomaganie kierownicy do M20.. pieniadze wyslalem 12.02.2008 wpomaganie przyszlo 2 i pol tygodnia pozniej.. po odpakowaniu paczki okazalo sie ze brakuje koła pasowego,napisalem do robiego o braku w.w. czesci,odpisal ze wysle i wyslal po kolejnych 2 tyg. gdy zaczelem zakladac magiel okazalo sie ze krzyzak laczacy kolumne ze wspomaganiem jest uciety :/:/ moje wk...... osiagnelo pelnie..
czlowiek nie nadaje sie do robienia jakichkolwiek interesow nie polecam tego pana..
jedna wielka kpina..
pozdrawiam
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
no proszę... miłem swego czasu wątpliwa przyjemność kupowania od robiego
blachy szyberdachu do mojej byłej E30. Sytuacja podobna...
dach dostałem po miesiącu. w tym czasie mnóstwo ściem na gg itd...
po wszystkim dach do mnie dotarł, ale stan w jakim był nie miał nic wpólnego
z tym o czym zapewniał robi...
Do kolegi Ziolo -bez komentarza, ten dzial to nie miejsce na roztrzyganie prywatnych zatargow uzytkownikow forum, odpisalem Ci na smsa co mysle o tobie i tym co pisales do mnie, ale to nie sposob zeby dogryzac mi w ten sposob.
Do kolegi JackaG podaj mi swoj adres a wysle Ci idealna pokrywe szyberdachu w kolorze czarnym -stan idealny a zaplacisz jedynie za wysylke dawno Ci to wysylalem ale dostaniesz ode mnie gratis drugi. Skoro miales zastrzezenia co do przedmiotu czemu mi o tym nie napisales?
Ostatnio mialem problemy z czasem poprzez czeste wyjazdy, ale prosze zobaczyc w moim temacie, napisalem ze nie wysylam przesylek odrazu po kupnie, poprostu nie zajmuje sie wysylka i nie za bardzo ode mnie to zalezy, dodatkowo wspomaganie tak jak mowilem i kilka innych rzeczy poszly w turze gdzie 3 przedmioty byly zamienione miejscem dostawy -co nie bylo moja wina.
Tak przez przypadek wpadłem do tego tematu i napisz przy okazji co o tym myśle. Ogólnie bardzo długo zajmowałem sie handlem elektronicznym i jest prosta zasada: jak nie masz czasu wysyłać paczek to nie oferuj nic na sprzedaż, ktoś robiąc przelew płaci za towar więc wypada go do niego wysłać jak najszybciej.
I niech nie pisze jeden z drugim że forum to nie miejsce na takie tematy bo bynajmniej ja po przeczytaniu tego tematu wiem od kogo nic nie kupować....
Robi tenm dzial jest po to zeby takie zeczy pisac !!!!!!
duch_robi [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-20, 21:46
Ja nie mam nic przeciwko. Teraz glownie wysylam paczki pobraniowe zeby nie bylo niedomowien. Jesli chodzi o kolege ziolo moglem prawde mowiac zrobic taki sam temat jako 1 i napisac ze nie warto mu nic sprzedawac by oszczedzic sobie zbednych nerwow, ale tego nie zrobilem. Wiem ze w ostatnim czasie nie zawsze wszystko wysylalem terminowo odrazu po otrzymaniu pieniazkow, wszystkich za to przepraszam i od tej pory wysylam jedynie za pobraniem i ewentualny termin wysylki ustalam wczesniej.
Jesli chodzi o kolege ziolo moglem prawde mowiac zrobic taki sam temat jako 1 i napisac ze nie warto mu nic sprzedawac by oszczedzic sobie zbednych nerwow, ale tego nie zrobilem.
Ja tam ostatnio kupowałem pare gratów od robiego i ostrzegł mnie telefonicznie ,że części ma w garażu daleko od domu i ,że będe musiał poczekać.Doszły dobrze zapakowane , i zgodne z opisem.
Jesli chodzi o kolege ziolo moglem prawde mowiac zrobic taki sam temat jako 1 i napisac ze nie warto mu nic sprzedawac by oszczedzic sobie zbednych nerwow, ale tego nie zrobilem.
A dlaczego uwazasz ze nie warto mi nic sprzedawac???? denerwowalem Cie?? czym??
tym ze upominalem sie o towar ,za ktory zaplacilem?? jestes żenujący i w dodatku beszczelny. dodam jeszcze ze na temat wspomagania rozmawialismy w czwartek pisales ze sa Ci pilnie potrzebne pieniadze..zrobilem Ci uprzejmosc i w piatek pojechalem specjalnie do oddzialu banku w ktorym masz konto i wplacilem pieniadze zebys mial Je tego samego dnia, a Ty teraz piszesz ze nie wart mi nic sprzedawac... pozostawiam to bez komentarza gdyz jest on zbedny...
robi napisał/a:
Do kolegi Ziolo -bez komentarza, ten dzial to nie miejsce na roztrzyganie prywatnych zatargow uzytkownikow forum, odpisalem Ci na smsa co mysle o tobie i tym co pisales do mnie, ale to nie sposob zeby dogryzac mi w ten sposob.
jakie prywatne sprawy?? wystawiles kilka rzeczy do sprzedania na forum w dziale gielda,wiec mam prawo napisac jak przebiegaja z Toba transakcje,zeby nikt juz nie musial sie tyle wk....c co JA.. jedyne co to moglem napisac to wszystko wczesniej, mam nadzieje ze przez moja zwloke nie zrobiles nikogo wiecej w bambuko...
pozdrawiam
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
mi robi wysłał 2 "idealne" bilsteiny B6, niestety jeden był ok a drugi do bani, na szczęście robi oddał pieniądze więc nie mam mu nic do zarzucenia ale w obronie zioła skąd inąd mojego dobrego kolegi uważam że przysłać uciętego krzyżaka to przypał, co ma sobie uciąć na aucie teraz zamontowany i zespawać razem? bo chyba nie rozumiem. Myśle że Robi powinien przysłać dobry krzyżak zamiast tego uciętego i po sprawie
OSZUST!! Wszystkich przestrzegam przed kontaktem z tym osobnikiem! Chodzi konkretnie o pana Roberta Chojnackiego z Białegostoku,często kryjącego sie jako ROBI od którego 'kupiłem' most ze szperą do bmw e36 (sprawny na 1000%...ha ha) temat był już poruszony na http://www.racingforum.pl...lek-t59211.html w skrócie powiem tylko tyle,że koniec końców most dotarł po blisko DWÓCH miesiacach! ...ale... most raz,że nie pochodził wcale od e36 a dwa,nie posiadał W OGÓLE SZPERY!! Cięzko więc cokolwiek tu jeszcze komentować,tacy osobnicy powinni być izolowani od reszty i piętnowani co w tym miejscu czynie.
Potwierdzam co kolega wyżej napisał. Miała być szpera do E36 325, dotarło coś co tylko idiota mógłby wziąć za to czym niby miało być... Most z E34/E32 bez szpery z przykręconym deklem od E36... Zdjęcia wkleje wieczorem
robi, nie znam Cię, nigdy nie robiłem z tobą interesów, bronisz się itd. itp. nie mam zamiaru nikomu wierzyć (często wina stoi po obu stronach), ale kurde trochę dużo tych skarg na Ciebie? a w końcu nawet w kłamstwie czy plotce jest ciut prawdy...
Ja co prawda też nie robiłem z kolegą Robim interesów ale kiedyś próbowałem jednak nic nie wyszło. Prosiłem o fotki, opis-cisza.... Niby nic wielkiego sie nie stało ale jak chcesz chłopie coś sprzedać to się tym troche zainteresuj, a jak nie chcesz to nie zaśmiecaj giełdy zbednymi ogłoszeniami.
yo!
przecież gościu jest fryzjerem wiec zrobi z kazdego wała
skonczył zawodowke w białym kierunek "fryzjer" wydaje mi sie ze prace zaliczeniowa robił na penisie dyrektora stad te zachowania
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2008-12-27, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
yo!
przecież gościu jest fryzjerem wiec zrobi z kazdego wała
skonczył zawodowke z białym kierunek "fryzjer" wydaje mi sie ze prace zaliczeniowa robił na penisie dyrektora stad te zachowania
Jestem tutaj tylko forumowiczem i moze nie mam prawa sie wypowiadac w tak powaznej sprawie ale jesli gosc tylu ludzi zrobil w :cenzura: to powinien zostac usuniety z Beemka Klubu . Takie jest moje zdanie.
Jestem tutaj tylko forumowiczem i moze nie mam prawa sie wypowiadac w tak powaznej sprawie ale jesli gosc tylu ludzi zrobil w to powinien zostac usuniety z Beemka Klubu . Takie jest moje zdanie.
robi niue jest klubowiczem - wiec z klubu nie mozna go usunac,jesli juz to z forum,czekamy na jego wypowiedz zanim wydamy wyrok.....