Całkiem nieżły is-ik. Dla mnie nie pasuje ta dolna blenda pod światłami, wywal i załóż oryginalna nerkę. Dla mnie za bardzo nie przeszkadza ale napewno przeczytasz to później "gdzie jest gleba"?????
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-03-22, 07:30, w całości zmieniany 1 raz
Całkiem nieżły is-ik. Dla mnie nie pasuje ta dolna blenda pod światłami, wywal i załóż oryginalna nerkę. Dla mnie za bardzo nie przeszkadza ale napewno przeczytasz to później "gdzie jest gleba"?????
wiec moze odrazu wiecej gleby
no i to spod swiatel tragizm .....
jedno swiatelko nie ma chyba usmieszku
_________________ Jaworzno Lans Squad
sprzedam krzyże do bh jak oryginały
pw lub gg
324dA
nio wiec to jest tak ze jedno oczko ma uśmiech hmmm pewnie temu ze dostała swego czasu w oko i poprzedni właściciel zaskomlił na komplet ale ja mam już kasę na ringi:) całe lampy i na lato będę robił tak jak i szereg innych rzeczy
tu jeżeli chodzi o moją czarnulkę to narazie mam zamiar doprowadzić ja do stanu igły
silnik kapitalny remont był robiony z zawieszenia zostało jeszcze tylko przód i to też same stabilizatory wymienić martwią mnie bardziej łożyska które już huczą i to mocno zaś jeżeli chodzi o wiesz to mam zamiar ją malować czarna perła no i zderzaki będą itp itd a co do gleby mam mieszane uczucia u nas w S-KI to nie za ciekawe drogi są:( aaaa jeżeli chodzi o wnętrze to mam ful elektrykę a foto niebawem ze środkiem tez mam ciekawe plany ale to z czasem