da sie ją otworzyć tylko musisz wjechać na kanał, potrzebna będzie długa i huda ręka, tak jak moja , wkładasz ja zaraz obok chłodnicy i macasz aż ją znajdziesz potem ciagniesz ile bozia dała sił i powinna sie otworzyć , ja tak zrobiłem ostatnio jak mi "fachowcy" urwali linke
jak klamka i linka jest ok to problem lezy w zlym zakotwieniu zaczepów
ja proponuje tak:
jedna osoba ciagnie za klamke do otwierania
2 osoba onergicznie szarpie tyle ze z wyczyciem za maske
jak klamka i linka jest ok to problem lezy w zlym zakotwieniu zaczepów
ja proponuje tak:
jedna osoba ciagnie za klamke do otwierania
2 osoba onergicznie szarpie tyle ze z wyczyciem za maske
akurat tak juz przerabialem.. na wszystkie mozliwe sposoby.
mam jeszcze pytanie- mozna odczepic od raczki linke i ciagnac maksymalnie kombinerkami? to cos da?
chyba jednak nie obejdzie sie bez wjazdu na kanal..
Kiedys widziałem na giełdzie jak otwierali maske wyjmując nerke z przodu i ręką sieęgają zamka ,moze coś zdziałasz
nerki nie da sie wyjac bez uszkodzenia sa takie zaczepy ze zapomnij..
maska w dalszym ciagu zatrzasnieta..
wymontowalem raczke i kombinerkami probowalem ciagnac linke maxymalnie do siebie- bez skutku. Pod koniec tygodniu bede mial do dyspozycji kanal wiec zobacze..
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2008-04-02, 20:10, w caoci zmieniany 1 raz
KUJON dobrze mówi, jedna osoba DOCISKA MOCNO ! maskę a druga ciągnie za linkę.
Przerabiałem już ten temat. Bez dociskania można urwac tylko linkę.
Jak to nie pomoże to cos dziwnego się tam musi dziać
no i nawet z dwiema osobami nic nie zdzialalem. Naciskaly w przerozne sposoby w okolicach zamka a ja ciagnalem za linke i gucio. Nie wiem co robic. Chyba wezme szlifiere i wytne caly grill z maska.
nie wiem co moglo sie stac po tym jak tylko ustawialem bolce regulacji wzniosu maski..
Otwierałem juz maske do e36.Szukaj linki obok lampy powinna isc,zobacz czy nerki mozesz sciagnac-bardzo przydatne,jesli nie to szukaj jak pisalem linki koło lampy-tak wlasnie otwierałem,Robisz hak z druta i ciagniesz na maxa-tak poszło.
_________________ BIAŁE MOGĄ WIĘCEJ
...tylko i wylacznie bety;)
w sobote ew. piatek wieczorem bede z tym walczyc i dam znac.
[ Dodano: 2008-04-06, 15:51 ]
no wiec w dalszym ciagu nie moge otworzyc maski. Probowalem wszystkie wyzej wymienione metody otoz ciagnalem kombinerkami za linke przez otwor w nerce i nic..
zastanawiam sie nad przecieciem tych 2 rygli w masce (mam drugie).. jak to zrobic nie uszkadzajac maski i grillu?
jeszcze raz napisze ze przyczyna sa zbyt mocno wkrecone rygle i sprezyny prawdopodobnie nie wypychaja tych rygli z zamkow..