Witam wszystkich
Postanowiłem się pochwalić moim nowym zakupem, kupiłem ja dziś (15.04)
A więc jest to E30 M20 B20.
Rok produkcji: 09/1988
Sprowadzona z Niemiec (jeszcze na niemieckich blachach)
Benzyna
Z wyposażenia posiada:
- el. szyby
- el szyberdach
- wspomaganie kierownicy
- halogeny
- el. lusterka
- znaczki ACS
Blacha wporzo, technicznie też ok silnik suchy, zawiecha bardzo dobra
Z planów będzie pewnie w przyszłości swap na m20 b25, albo m50 b25, albo m52 b28 ale to już zależy od zasobności portfela
Dodatkowo sportsitze, obc II ( już jest), pewnie szpera (też już jest) i kiera M technic II (już jest,tylko muszę ją jeszcze raz obszyć ) może zmiana felgi, ale jeszcze nie wiem na jaką
Zdjęcia robione na szybko, więc sorki za jakość. Jak będę miał czas i będzie pogoda to zrobię porządną sesje
Czekam na opinie i sugestie
Pozdrawiam
Piotrek
Ostatnio zmieniony przez center 2009-04-23, 13:45, w caoci zmieniany 5 razy
Chciałem przełożyć szperę ze swojej 325, ale już słyszałem opinie, że 2.0 ze szperą idzie gorzej niż bez...jakoś nie chce mi się w to bardzo wierzyć, ale co wy o tym myślicie?
Jak będzie ładna pogoda i będę miał czas to zrobię polerkę, żeby trochę lakier odświeżyć
A i tak btw. znacie może kogoś kto zajmuję się obszywanie kierownic??
Mam kierę m tech II, ale trzeba by ją jeszcze raz skórą obszyć i zastanawiam się ile to może kosztować? I czy lepiej obszyć tak jak w ori czy może jeszcze środek obszyć?
Piter, co za roznica czy ze szpera lub bez, idzie tak samo przecież hehe
Ale jak Ty chchesz załozycdluzszy dyfer bo z 325i do 320i to bedzie gorzej szla dlatego ze bedzie dluzsze przełozenie
Co kieorwnicy podpytaj Barabusa,ale chyba z 2 stowki to szykować musisz
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Dokładnie tak( http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4954049 ), w poniedziałek wieczorem się pojawiła, ktoś już ją oglądał, ale chcieli jeszcze na kanał do siebie pojechać. Ja pojechałem rano we wtorek ją obejrzeć a po południu na kanał wziąłem i kupiłem a tego samego dnia koleś właśnie ją miał brać, więc musiałem działać szybko
Ostatnio zmieniony przez Piter_325i 2008-04-17, 11:52, w caoci zmieniany 2 razy
niop ładnie się prezentuje, parę delikatnych zmian i będzie naprawdę ładna e30.a te znaczki to rzecz gustu, bo akurat mi się one podobają (jakbyś chciał się ich pozbyć daj znać) ogólnie autko
no to fakt nawet w środku jest elegancko, szkoda że nie ma sportsitze, ale da się to nadrobić
ps. od pół roku dzień w dzień jestem na allegro i przeglądam ogłoszenia, parę obejrzałem, ale jakoś tak nie było w nich nic ciekawego, jedna zajebista mi uciekła, wąska, sedan 2.5 na mt I
ale w sumie z tej jestem jak na razie bardzo zadowolony
mam nadzieję że niespodzianek nie będzie
no to fakt nawet w środku jest elegancko, szkoda że nie ma sportsitze, ale da się to nadrobić
ps. od pół roku dzień w dzień jestem na allegro i przeglądam ogłoszenia, parę obejrzałem, ale jakoś tak nie było w nich nic ciekawego, jedna zajebista mi uciekła, wąska, sedan 2.5 na mt I
ale w sumie z tej jestem jak na razie bardzo zadowolony
mam nadzieję że niespodzianek nie będzie
pozdr
No tej niewiele brakuje do szczęścia Obniżyc, sportsitze i do tego jakaś ciemna felga 17stka
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
najpierw będę chciał zawias zrobić, wsadzić szperę ( a właśnie może jak ktoś ma szperę o przełożeniu 4.10 i chciałby sie zamienić na 3.91 to ja bardzo chętnie )
kupić sportsitze, a dopiero na końcu felgi