I o to moja e30 zdjecia nie pokaza prawdziwego uroku samochodu;/ trzeba to zobaczyc na wlasne oczy i ocenic Narazie wrzucam tylko dwa zdjecia;/ kilka jeszcze dolacze moze jutro:)
felg napewno nie zmienie prezentuje sie bardzo fajne na nich 17 cale polerowane a maska obecnie jest rozbita przez mojego sasiada :( a jakie proponowalbys mi felgi Pewnie borbety A z szeroki rantem tak jak maja wszyscy?? heh...
[ Dodano: 2008-04-17, 19:31 ]
lesiek napisał/a:
zmień maske i felgi, załóż coś narmalnego
Ty, a jak tam maska sie otwiera
maska normalnie sie otwiera,tak jak w kazdej e30
_________________ przedni naped jest dla dziewczynek...:)
to jak juz ci sąsiad rozbił tą maskę to wracaj do serii
nie koniecznie borbet a to musi być ale mile widziany rancik w e30
daj więcej zdjęć....
ciekaw jestem czy masz w środku coś o podobnym smaku jak ta maska
to jak juz ci sąsiad rozbił tą maskę to wracaj do serii
nie koniecznie borbet a to musi być ale mile widziany rancik w e30
daj więcej zdjęć....
ciekaw jestem czy masz w środku coś o podobnym smaku jak ta maska
narazie nie zrobie zdjec bo jest w naprawie... ale w srodku jest wszystko normalnie... nic nie bylo kombinowane o co chodzi wam z ta maska mi sie tam podoba nic juz nie bede w niej zmienial bo nie dlugo ja sprzedaje...bo chce zmnienic na e36 cabrio
ogladalem wasze beemki i wcale niektore sie nie odroznialy od innych prawie niczym... Lub bardzo "fajne" sa te spojlery do latania na klapi...albo alusy takie takie same lub bardzo podobne..ehhh . jezeli komus sie nie podoba moja e30 to nie moj problem:) ja pokazalem co mam i jak dla mnie jest super nic w niej nie bede juz zmnienial bo mi sie nie oplaci. kazdy na mnie najezdza bo odbieglem od normalnego typu e30.tzn chromowane nerki,felgi typu borbet,lub inne byle by byly z rantem, tak kazdy robi...ale nie ja bo nie che zeby moj samochod byl taki jak kazdy inny... to tyle
A mi ta felga jakoś się podoba nie wygląda tak źle. Lusterka na czarno, bo jakoś te czerwone nie pasują no i zerwij ten pasek z przedniej szyby będzie lepiej Może delikatnie szybki by przyciemnił?? No i przednie lampy blach hella i będzie nieźle:)
zamierzalem wlasnie pomalowac te lusterka na czarno oraz przednie lampy mialy byc black hella...ale po mi to teraz jak sprzedaje samochod... Sorry lesiek no ale sie z deka wkurzylem troche za takie komentarze bo wogole bylem przygotowany ze ktos napisze mi ze jest fajne,no ale sie pomylilem:( i zbieram jak na razie same negatywy;////
Sorry lesiek no ale sie z deka wkurzylem troche za takie komentarze bo wogole bylem przygotowany ze ktos napisze mi ze jest fajne,no ale sie pomylilem:( i zbieram jak na razie same negatywy;////
Słuchaj, Twoje auto nie jest takie złe, podoba mi sie np. malowanie, czarna nerka, kierunki
Jedynie ta maska, jest po prostu do d...
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
bo wogole bylem przygotowany ze ktos napisze mi ze jest fajne,no ale sie pomylilem:( i zbieram jak na razie same negatywy;////
Bo po prostu zepsules klasyka. Malowanie jak w jakiejs "tjunink-hondzie" a ta maska to juz w ogole totalna porazka. Z tego wszystkiego felgi sa najfajniejszym elementem.
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
no ale sie z deka wkurzylem troche za takie komentarze bo wogole bylem przygotowany ze ktos napisze mi ze jest fajne,no ale sie pomylilem:( i zbieram jak na razie same negatywy;////
Będąc już jakiś czas na forum powinieneś zauważyć, że ogromna większość to konserwatyści jeśli chodzi o wygląd E30. Nieliczni tacy jak Ty po jakimś czasie i tak doprowadzają auta do "seryjnego" wyglądu (ciemno, nisko i szeroko). Robią to bo mają dość słów krytyki albo pojmują w końcu, że przepis na dobre E30 to gleba i felga bez zbędnych udziwnień typu Twoja maska a jak największy wypas, który oferowało BMW. Ale najważniejsze jest żeby auto się podobało właścicielowi, ten jednak pokazując auto publicznie musi się liczyć z tym, że komuś się nie spodoba bo ma inny gust. Jednak za to się nie można obrażać i denerwować.
Jeśli chodzi o felgi to jest ich trochę, które nie mają rantu a mimo to pasują do E30 jednak stare dobre "wiaderko" znakomicie wygląda w tym aucie. Te, które masz teraz założone nie są aż takie złe, widziałem już wiele gorszych w E30.
Natomiast maska to niestety porażka, psuje całą piękną linie przodu. Jak już koniecznie chcesz coś mieć naciągnięte na światła to daj ori maskę i do tego brewki, sto razy lepiej będzie wyglądać.
Pozdro!
postaram sie cos wykombinowac z ta maska zeby wrocila do org.lecz znaczka napewno nie bedzie:) fele z ogromnym rantem podobaja mi sie ale za duzo osob juz ma takie;/ a co do gleby to moge sie nia pochwalic przez zaden prob nie moge przejechac:) a do warsztatu jak wjezdzam to kladziemy deski pod kola