Wysłany: 2008-04-19, 11:36 Kolejny nieuczciwy sprzedawca na Allegro
Kupiełm u niego na aukcji łącznik elastyczny wału firmy JURID, specjalnie się pytałem czy napewno licytuję towar ze zdjęcia i nie dostanę przypadkiem jakiejś taniej podróby... Oczywiście przyszedł łącznik firmy NO NAME Koleś niewie o co mam do niego pretensje bo do samochodu przecież pasuje i powiedział że zwrotu nie uzna !
no niestety allegro przesycone jest firmami które handlują częsciami z chin.
i tak można trafić np komplet wahaczy na przód do e39 za 350 pln
jaki to musi byc kał jak sredniej jakości zamiennik za sztuke kosztuje 260 pln.
no niestety allegro przesycone jest firmami które handlują częsciami z chin.
i tak można trafić np komplet wahaczy na przód do e39 za 350 pln
jaki to musi byc kał jak sredniej jakości zamiennik za sztuke kosztuje 260 pln.
Jak chcą to niech sprzedają nawet wachacze z drewna ale niech nie mówią że to Lemforder !
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Po części sam jesteś sobie winny. Pytałeś o cenę Stonesa1 i zaproponował Ci 78 zł za Lemfordera. Myślałeś, że ktoś za 30zł sprzeda firmową rzecz? Niestety na Allegro pełno takich cwaniaczków.
Ale w aukcji nie było napisane że to Lemforder więc nie widze powodów do twierdzenie że ten gość to nie uczciwy allegrowicz.
Nie dziwne że nie widzisz skoro nie umiesz czytac
jaqub napisał/a:
sztos masz negatywy
Że co
Mnie tam walą centralnie negatywy jak coś mi sie nie podoba to wystawiam odpowiednią opinię a nie sram po gaciach jakby za każdą złą ocenę człowiekowi rok emerytury zabierali...
--==maly==-- napisał/a:
Za takie coś Lemfordera zapłaciłem około 150zł więc czego się spodziewałeś za 30?
Wiadomo,że to szajs i sie zaraz rozleci.
Czego się spodziewałem ? Chyba napisałem drukowanymi literami ? JURIDA
Bagor napisał/a:
Po części sam jesteś sobie winny. Pytałeś o cenę Stonesa1 i zaproponował Ci 78 zł za Lemfordera. Myślałeś, że ktoś za 30zł sprzeda firmową rzecz? Niestety na Allegro pełno takich cwaniaczków.
Treści negatywów rządzą
No niestety nauczyłem się że na Allegro więcej żadnych części nie kupię wolę dac 2 razy więcej w IC... Ale mentalnośc niektórych forumowiczy mnie poprostu dobija i po raz kolejny przekonuje się że najlepsym wyjściem jest spier... z tego kraju jak najdalej od Polaków.
I już tak nie szpieguj BAGOR hehe
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2008-04-19, 17:38, w całości zmieniany 5 razy
Mnie tam walą centralnie negatywy jak coś mi sie nie podoba to wystawiam odpowiednią opinię a nie sram po gaciach jakby za każdą złą ocenę człowiekowi rok emerytury zabierali...
kozak po prostu te negatywy niektore
super riposty
SMIESZNE
kozak po prostu te negatywy niektore
super riposty
SMIESZNE
hehe Właśnie dostałem od tego typa pogróżki na GG ! Pewnie mu się karta skończyła I nie dał rady zadzwonic