Witam.
Mam pytanko odnosie deski w E30. Jak juz czytaliscie w moim projekcie ma Sie znajdowac deska obszyta cala skora. Nie jestem pewien czy to bedzie fajnie wygladac. Prosze o rady co mozna zmienic???? prosze o pomoc w zanezeniu na slasku bądź z malopolsce warsztatow co obszywaja skora.
kolega z ma czerwoną E30 coupe obszytę białą skórą
wygląda to naprawdę zajebiście
ma obszytę boczki, fotele, kanapę tunel środkowy deskę, dosłownie wszystko... naprawdę bardzo fajnie się to komponuję z czerwonym kolorem nadwozia
No tak, czasu trochę minęło, ale ma to też dobre strony. Kolega może nam napisać jak się sprawuje po roku użytkowania i czy nie wolałby zamsz gdyby teraz szyl powtórnie. Jakie ceny są za deskę? W Javie 2 kola chca.
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
ja mam obszytą deskę i tunel alantarą, z początku miałem obawy jak to wyjdzie ale po tym jak ją odebrałem jestem bardzo zadowolony. Obszywanie skórą jest łatwiejsze ponieważ materiał jest "plastyczny" obszycie alkantarą jest sporo trudniejsze ponieważ materiał jest "nieplastyczny" za to efekt-super. Polecam