Po długich poszukiwaniach przywiozłem przedwczoraj z Niemiec:
Wyposażenie bardzo skromne jak na serię 8
ABS,ASC,centralny zamek,el.szyby i szyberdach,el.regulacja foteli,wewnętrzne lusterko samościemniające,spryskiwacze reflektorów,szara skóra,klimatyzacja i OBC.
Nie jest idealna,muszę wymienić zderzak,błotnik i kierunkowskaz i pomalować coś nie coś,ale najważniejsze że manualna skrzynia i że jest czarna.
Przebieg prac postaram się udokumentować zdjęciami,troche potrwa zanim bedzie piękna,ale co tam najważniejsze że jest
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Ostatnio zmieniony przez Grzesio 2009-02-27, 21:47, w całości zmieniany 3 razy
az sie nie moge doczekac zeby pomacac na zywo...
znajac Krzysia za jakis czas bedzie to ideal... i do tego V12 z manualem
ladne kolo,gleba i cudo na kolkach...
jeszcze raz gratulacje ze w koncu sie udalo kupic!!!
to jest ta o której wspominałeś na zlocie??
Kurde, czy to na pewno jest wersja CSI ze 381 konnym silnikiem zrobionym przez "M" ?
Bo mi bardziej wygląda na 850i/CS ze zwykłym 299 konnym V12
By w E31 były 3 V12 montowane
początkowo 5,0 299ps potem go zastąpili jednostką 5,4 326ps a w między czasie jakiś czas była produkowana wersja 5,6 o mocy 381 ps, która występowała tylko w manualu.
5,0 była w automacie i w manulu a 5,4 tylko w automacie...
Ostatnio zmieniony przez Dixi 2008-05-04, 21:01, w całości zmieniany 1 raz
oj zaczyna się tu grubo dziać, chłopaki kupują auta o których inni mogą tylko pomarzyć, przed chwilą M3 e30, a tu następne cudo techniki e31. powodzenia w modach i w eksploatacji auta. prawdziwy szacuneczek.
zakup e31 to pikus (nawet zadbanej z niemcowni)... uzywanie jej na codzien to sa koszty i nie mam na mysli paliwa... ChriS, obys jak najdluzej sie nia cieszyl
E31 bardzo łądne i jestem pewien że będzie z niego cudo.
Został też wyprodukowany jeden model M8, szkoda że nie wprowadzili go do produkcji, byłby napewno majstersztykiem, 550 KM na rok 90 to kosmicznie dużo.