Sputnik, to sie spotkamy bo ja będę lokalnym pomocnikiem dla driftingo
i sie spotkaliśmy?
Hehe tyle spraw na głowie i marna (to chyba za słabe określenie) pogoda, że nawet nie wiem czy faktycznie się spotkaliśmy. Ja byłem tym człeniem od radaru co się tam plątał, drugiego dnia też kręciłem.
no trzeba przyznać , że impra udana pomimo padającego deszczu który dał nam popalić. Warunki były bardzo ciężki tym bardziej należą sie wielkie Gratulacje dla Sosena.
_________________ bmw e39 530d; e30 335, e30 cabrio, bmw 1800
Słuchaj Sosen mógłbyś powieedzieć coś więcej na temat tego od czego na tych zawodach jest to całe Toyo ?.Bo skoro jest tak jak mówiłeś na miejscu, że ani opon nie zapewniają ani nic to w takim razie do czego ogranicza sie ich rola - do zebrania pieniędzy za wejściówki i do powieszenie transparentów z ich logiem ?
Na co możesz liczyć jako zawodnik biorący udział w tej imprezie ? Czy chociaż ta wulkanizacja na miejscu która tam stała była do nieodpłatnej dyspozycji dla zawodników ?
Swoją drogą faktycznie jest tak jak mówisz że liczy się bardziej dobra zabawa bo nagroda w wysokości 2 tyś zł za pierwsze miejsce w tej rundzie wystarczy pewnie jedynie na pokrycie kosztów dojazdu i zakwaterowania na czas imprezy -
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Słuchaj Sosen mógłbyś powieedzieć coś więcej na temat tego od czego na tych zawodach jest to całe Toyo ?.Bo skoro jest tak jak mówiłeś na miejscu, że ani opon nie zapewniają ani nic to w takim razie do czego ogranicza sie ich rola - do zebrania pieniędzy za wejściówki i do powieszenie transparentów z ich logiem ?
Chyba nie masz pojęcia ile kosztuje zorganizowanie takiej imprezy...
Co do samej imprezy to mam dokładnie takie same wrażenia jak pozostali...pogoda do bani, poziom bardzo wysoki (chłopaki nie zmarnowali "zimy" )
Największe gratki dla Sosena i Bartdrifta...obaj w nowych furach ze znikomą ilością treningu przed zawodami a wymiatali jak wściekli!!! Kilku innych zawodników również mieli nowe fury ale nie ogarniali ich tak jak Sosen i Bart.
PS. Jedynie żałuje że nie dotarłem do Sosena pogadać chwilkę...a bardzo chciałem Cie poznać osobiście bo do tej pory jedynie znamy się z GG...
_________________ Dzisiejszy odcinek sponsorowały...literka V i cyferka 8
Byłem widziałem. Sosen wielkie gratulacje dla Ciebie. Zrobisz ręczny i zawiasik i liczę na Ciebie. A tak jak Ci mówiłem, nie wiem czy pamiętasz ale muszę z toba pogadać na pewien temat...
Cypisowi na prawde należą się wyrazy uznania, chłpak narazał spret, stanął gdzieś na spadku, w pewnym momencie go nie poznałem i sobie pomyślałem co za napaleniec stoi na tej skarpie przed nami i pstryka te foty zajefajnym sprzętem a leje na niego jak cholera ... także Cypis wielki szacun!! I zdjęcia bardzo poprawne
Pozdro