Wysłany: 2005-01-08, 14:24 Spotkanie Mojej E30 z Polonezem :(
w dniu 8.01.2005
mialem stluczke z Polonezem WPN 59HA
ok. godzi 13 przy pieknej pogodzie 40m od domu Pan w Polonezie jak twierdzil nie zauwazyl mnie i wjechal w dupe mojej E30 FUCK FUCK FUCK
uszkodzenia: zderzak tyl, pas tylni, dalej nie wiem okaze sie no i klapa bagaznika sie uniosla
fotki nie bawem
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
z dwojga złego to i tak lepiej w tyłek niż w bok..... kilka dni blacharz, kilka dni lakiernik i bedzie nówka sztuka zycze twojej bercie szybkiego powrotu do zdrowia...
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
To współczuje. Nie lubie wpn-ów . Wogule tego miasta nie lube. Zakaz wjazdu na tarchomin dla wpn-ów
Popieram
Co do uszkodzen to: pas tylni do wymiany bo sie przelamal przy podluznicach zderzak bo tego sie nie klepie co ciekawe uszkodzil sie zamek bagaznika podloga i inne elementy nie ruszone
Wciaz czekam na fotki od kumpla bo zrobil je aparatem w telefonie, bo akurat przechodzil i mial mi wyslac
P.S. To juz moja druga stluczka na Tarchominie, druga E30, ale za kazdym razem inna i druga odpukac nie z mojej winy
P.S.2. Najbardziej mi szkoda tego ze auto juz bedzie nosic znamie "bite"
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86