......Może piłka "kopana" przycmiła wszystko , ale dzisiejsze zwycięstwo Kubicy jest niesamowite ....Mariusz , byłeś szybszy , jak Ty to zrobiłeś ..........
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Ostatnio zmieniony przez henry 2008-06-08, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
......Może piłka "kopana" przycmiła wszystko , ale dzisiejsze zwycięstwo Kubicy jest niesamowite ....Mariusz , byłeś szybszy , jak Ty to zrobiłeś ..........
HENIU OGLADALEM NA KOMPIE A NA DRUGIEJ ZAKLADCE BYLEM NA FORUM
JESTEM SZYBKI JAK ROBERT
_________________ tuning diesla no problem
rozkodowac VIN no problem
..............No to sie wszystko zgadza , ja ogładałem na RTL-u...........Pozdrawiam serdecznie - Heniek
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Wygralismy pierwszy pojedynek z niemcem. Jeszcze tylko jeden na dzisiaj i bedzie gitara. Wklepiemy niemcom po calosci
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
BRAWO ROBERT...
chodź tak naprawdę gdyby nie dzwon to by nie był pierwszy
NIE MARUDZIĆ A PODZIWIAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ HENIEK
Klubowicz
BRAWO ROBERT...
chodź tak naprawdę gdyby nie dzwon to by nie był pierwszy
Gdyby, gdyby... Taki sport, ze trzeba umiec skalkulowac ryzyko, kto tego nie umie, ten przegrywa, tak jak dzis Hamilton - nerwy go chyba poniosly po stracie pozycji i zrobil babola jak poczatkujacy. Czy to znaczy ze Robert mial usiasc i plakac z tego powodu? Strata Hamiltona, na drugi raz niech mysli co robi. Pecha mial jedynie Raikonen, ze to na niego trafilo. Nie ma co marudzic, Kubica pojechal swietnie, nie stracil glowy chociaz bylo kilka goracych momentow i spokojnie dojechal jako pierwszy. A ze nie wszyscy wyscig ukonczyli - no coz... Hedifeldowi tez zreszta dobrze dzisiaj szlo, dlugo i skutecznie bronil sie przed Alonso, ale Od Roberta i tak dostawal baty na kazdym okrazeniu Wyscig byl rewelacyjny, wg mnie chyba niajciekawszy w tym sezonie, oprocz zwyciestwa Kubicy dzialo sie duzo ciekawych rzeczy, z przyjemnoscia obejrze sobie na spokojnie powtorke.
No i dzieki temu zwyciestwu i wysypaniu sie konkurencji Robert jest pierwszy w klasyfikacji
Ja tam nie lubię Hamiltona i bardzo dobrze że odpadł szkoda tylko że akurat trafił na raikonena... Niech idzie boksy zamiatać wszyscy lepiej na tym wyjdą
Co do Kubicy to niewątpliwie jest to ogromny sukces zarówno dla niego jak i dla teamu.
Trzeba jednak myśleć trzeźwo i to że jest 1 w generalce niczego nie oznacza...W tym roku pewnie nie uda się wygrać. Mistrzem będzie Massa, Raikonen lub Hamilton, ja stawiam na Massę..
Cel BMW na ten rok był taki żeby wygrać chociaż jeden wyścig no i się udało w czym ogromna zasługa Roberta
Szkoda że nasi piłkarze nie powtórzyli tego samego...chociaż z drugiej strony postawiłem z pracy 5zł na wynik 2-0 dla szwabów więc bedzie za co kupić browarki przed następnymi meczami
_________________ Moje Dwie zabawki:
E46 328Ci 99'
E30 318is 90'
GG: 8699481
BokiemMogęWchodzić
Ostatnio zmieniony przez grucha 2008-06-08, 22:25, w całości zmieniany 1 raz