Bardzo Wam wszystkim dziękuję za dobre słowa!
Staram się nabrać odpowiedniego dystansu do swoich porażek, bo w tym wszystkim najważniejsza jest dobra zabawa
Nie można się ciśnieniować i trzeba robić swoje, pomału ale do przodu
Dobrze, że w piątek dałem ognia i wygrałem kwalifikacje do zawodów, dlatego jakoś łagodnie zniosłem sobotnią niedyspozycję
Jeszcze raz dziękuję wszystkim przybyłym za fantastyczny doping.
Pozdro
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Super impreza! Pod pewnym względem lepsza niż rok temu pod innym gorsza. Lepsza bo fury z kosmosu i umiejętności kierowców też, za to niestety meeega długa przerwa podczas której nic się nie działo, a rok temu Maciek Dziadkiem polerował hosstessom kolana zderzakiem.
Sosen dzięki za szoł! Szkoda, że na obecnym zawieszeniu i kołach auto idzie za wolno w zakręcie i jest zbyt okrętopodobne żeby mocno rywalizować i wykorzystać potencjał kierowcy ... trzymam kciuki za sponsora który pozwoli ogarnąć najistotniejsze i najdroższe sprawy żeby twoja babcia bardziej przypominała rasowe auto torowe niż furę robioną w garażu u kumpla
Trochę zdjęć ode mnie, na przykład z Sosena zamachu na publikę i na zderzak "Hetmana"
Marzenie. Ponawiercane podłużnice, klapa bagażnika z włókna, maska z włókna, błotniki z włokna, drzwi z włókna, szyby z poliwęglanu, leciutka klatka, brak deski rozdzielczej, bak wyspawany z aluminium w bagażniku i zewnętrzna pompa paliwa w bagażniku, no i... na deser ... S14 na carbonboxie pod maską ... lepszej fury do jeżdżenia zakrętów nie znam!
Ciekawostka: brak wspomagania (zwykły magiel).
Nie ma to jak kolega z podstawówki, który pożycza auto koledze z podstawówki i gdy fotografuje ich kolega z podstawówki błehehe (czyli Tery po "zawale serca", w aucie Królika):
Bój klasyków:
Jedna ze szczecinkowych nysek:
Najlepiej brzmiące auto zawodów (2JZ inside ... czytaj: silnik z supry po dobrych modach - jeden z najpiękniejszych dźwięków świata):
Deserek :
Joł
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2008-06-19, 01:49, w całości zmieniany 1 raz