panowie wkladal ktos kiedys do swojego auta elektryczne szybki. w sume mam mozliwosc kupienia calego kompletu szybek tj. boczki, tworzywko w kolo lewara, przyciski, i caly osprzet do drzwi w dobrej cenie ale nie wiem czy sobie z tym poradze. chodzi mi o montaz czy bede musial cos wiercic itd nie mam pojecia jak to wyglada bo poki co to nawet drzwi nie rozbieralem.
Aha i jak wyglada sprawa z podciagnieciem kabli do bezpiecznikow?? ja nie mam tam zadnego kompletnego wtyku dodatkowo ani nic i nie wiem jak to wyglada.
nie wiem czy warto zabierac sie za takie rzeczy
Wkładałem kiedyś szybki do mojej poprzedniej 318i i poszło bez problemowo tylko że ja kupiłem uniwersalny zestaw el.szyb na allegro montaż był banalny. Prąd wziołem po kluczyku i cheja
Śmigały jak złe
Nie wiem jak to wygląda z ori zestawem
Jeśli masz cały zestaw za dobre pieniądze to nie powinno być problemu z podpiecek tylko trzeba troszkę się pobawić z tym i będzie wszystko działać, na pewno będziesz musiał troszkę tapicerki rozebrać żeby ładnie wszystkie kable powkładać, silniczki włożyć i bedzie
MrKrYH_e34, hmmmm o cenie nie ma co dyskutowac Za tyle ile ktos wyceni ale najpierw powodzenia w znalezieniu komplety calego Ja szukam 2 rok prawoe iz nalesc pelen komplet to nie realne chyba ZAwsze czegos brakuje i z kad to wziasc potem.
Napisze ejszcze raz a problemuw przy montarzu ze hoho tzreba caly tyl w sumie wywalic
_________________ SPRZEDAM DOSŁOWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
ja zakladalem w sedanie. zajelo mi 2 godzinki . ja musialem tylko rozwiercic nity i zalozyc silowniki i przykrecic bul od nowa przynitowac. wypruc stara wiazke z drzwi i wlozyc nowa. u mnie jest rozszerzona wiazka wiec tylko nowa wiazke podpialem pod wtyczne w slupku.