Zapytam tylko... czy znaczek będzie ?
Podziwiam zapał wkład gotówki a przedewszystkim pracy !
Zapaleniec pierwszoligowy !
biłem się z myślami ale po ogledzinach masek ze znaczkiem i bez wybralem z -wgłebienie zostawiliśmy właśnie po to by był znaczek, kij nie bede czyścił z nich auta, (chyba nie wyglada tak zle mi w każdym razie podoba się bardziej ze znaczkiem http://cgi.ebay.com/ebaym...photohosting)co do wkładu gotówki nie masz pojecia po jakiej taniości to wszystko wychodzi jak cos jest mega tanie to zawijam (tak też było z maska itd. i chyba lepszej ceny nie mozna było dostać ) zreszta nie mam wyjścia bo z miesiecznego przychodu ledwo starcza na raty za kompa z którego pisze
Wysłany: 2008-05-21, 14:07
Piekna masz E30
tą maskę którą teraz masz jest naprawdę dużo lepsza i mi sie bardziej podoba to co teraz znalazłeś to NIE
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
chłopaki łykaja wszytko jak młody pelikan. maska pierwsza klasa do mnie dotarły niestety wszystkie z polamanymi rogami
zle zabezpieczone czy jeb.. kur.. rzucał po drodze? w laminacie to jeszcze hu.. bo idzie zaklaistrować i zamalować ale u mnie też sie popisali zaklejona miałem maskę jak ta lala a i tak jeden jest troche tkniety w morde,
co do ceny maski bo dostaje pw to nie wiem ile kosztuje ja dostałem ją za przysługę normalnie kosztuje cos koło 1300
Wysłany: 2008-06-28, 21:54
ładna bestia.Sporo o niej słyszałem od ekipy BMW z Lublina .
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW