Wysłany: 2008-07-05, 21:18 [E36] --==Mały==-- ->> 323i coupe
Beemka znana więc nie ma co się rozpisywać.
W miarę modyfikacji będę dorzucał zdjęcia.
W planach wymiana grilla przód na chrom po liftingu, tylnych lamp na m pakiet usunięcie tej srebrnej listewki z klapy, zwykle białe kierunki przód, jak uda się przerobić to chce włożyć płaskie dekielki do felg od moich futur, kierownica na 28cm bo ta jest jak od autobusu i poprawki lakieru i narazie chyba będzie tyle.
Ostatnio zmieniony przez center 2008-07-28, 16:35, w całości zmieniany 4 razy
Powiem tyle.Autko kozak.Jak ono sie prezentuje na trasie to poezja.Nie ma piekniejszego auta na drogach niż e36 szerokie i rozpłaszczone na xenonie.ta jest cudowna.Mały modfikacje wstepne identyczne takie jak ja bym zarzucił.Podoba mi sie bardzo że nie tak jak wiekszosc popierasz te kierownice jak od ikarusa i wrzucasz cos naprawde sportowego.Auto jest robione na sport wiec i sportowa kiera zadna od jakiejs limuzyny.reszta też na plus.Ciesze się że trafiła w twoje rece bo to piekna sztunia i musi miec dobrze u nowego własciciela.A kolor na niemieckim projekcie jak najbardziej mi sie podoba.Teraz co druga srebrna i czarna.takie nie jeżdzą.Pozdro Mały.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Super furka.Nisko i szeroko:)może i ja zrobię czarną nerkę,dołoże spojler pod zderzak niech tylko zrobię ważniejsze sprawy mechaniczne,sprzegło itp.A co do auta jest czego pozazdrościć
he a jednak spowrotem na stare smiecie dokładnie!! nie ma to jak e36 w kebabie kure.... niskie i szerokie . Dobrze ze trafiła w twoje rece bo szkoda by było gdyby ktos zbeształ takie piekne e36. Co do zmian idealnie po mojej mysli a z ta kierownicą jak najbardziej bo te ori. to tak jak od stara... Dbaj o niunie!!
Ostatnio zmieniony przez --=CZARNY=-- 2008-07-06, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
no cóż mogę powiedzieć , Mały jak i Hubert pozamieniali samochody , podnosząc wyzej poprzeczkę, zmiany o których Mały piszesz wyjdą jak najbardziej mi sie podobają, sam bym włąsnie zmiienił lampy, nerke i lusterka .
Pozdro
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
miałem okazje sprawdzic jak chodzi ta 323 i teraz sie nie dziwie że złoiła ona tyłek 328.he he.lata jak wsciekła.Ja praktycznie równo z nią choc nie wiem czy nawet nie była małego nieco lepsza.Jedno pewne nie ma róznicy miedzy 2,5 i 2,3 zadnej.2 litry to już nie to ale 2,3 i 2,5 sa niemalże identyczne.